• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Vloertegels 90x90 cm

Vloertegels 90×90 in diverse looks

Als u op zoek bent naar mooie, grote tegels, kies dan voor vloertegels 90×90 cm van de Vloerenman. De tegels zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse looks. Kies bijvoorbeeld voor onze vloertegels 90×90 cm met een betonlook of natuursteenlook.

Om onze tegels in het echt te bewonderen, bezoekt u onze showroom in IJsselstein. Hier staan we altijd voor u klaar met advies.

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk

Kies voor vloertegels 90×90 cm

De grote vierkante vloertegels zijn momenteel erg populair. Ze geven de ruimte namelijk een strakke en moderne uitstraling. Niet alleen laten ze ruimtes groter lijken, ze hebben ook nauwelijks voegen nodig. Als u hiernaar op zoek bent, kiest u voor onze vloertegels 90×90 cm. De tegels zijn van hoge kwaliteit en worden geproduceerd in Italië en Spanje.

Vloertegels 90×90 cm in diverse ruimtes

Urban look

Ga voor een urban look met onze vloertegels 90×90 cm van Blustyle Urban Manhattan. Deze tegels geven uw ruimte een heel nieuwe uitstraling.

Strak en modern

Met de vloertegels van Ergon maakt u van een standaardruimte een strakke, moderne ruimte. Op de foto hiernaast ziet u hoe de tegels Ergon Tr3nd Sand Concrete zijn toegepast.

Ons assortiment

Bij de Vloerenman vindt u, naast het assortiment met vloertegels 90×90 cm, een breed aanbod aan vloertegels in diverse looks. Onze tegels zijn onder andere verkrijgbaar in:

Andere afmetingen vloertegels

Wanneer u zich nog aan het oriënteren bent, is het goed om een overzicht te hebben van de populairste afmetingen van onze vloertegels. Hieronder vindt u een overzicht hiervan.

De prijs van uw nieuwe vloer

De prijs van uw vloer is afhankelijk van het soort vloertegels 90×90 cm, maar ook van de service eromheen. Als u bijvoorbeeld ook vloerverwarming door ons laat leggen, komt u op een andere prijs uit dan wanneer u kiest voor alleen tegels. Kom gerust langs bij onze showroom om een offerte aan te vragen. Tijdens uw bezoek bespreken we al uw wensen en de mogelijkheden.

Showroom

In onze showroom heeft u de mogelijkheid om onze vloertegels 90×90 cm in het echt te bewonderen. Hier bent u ook van harte welkom voor al uw vragen.

Uiteraard kunt u ook contact opnemen via 030-687 3487 of via ons contactformulier.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat