4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Betonlook tegels 60x60 cm

Prachtige keramische tegels met betonlook 60×60

Creëer een prachtige, robuuste en strakke uitstraling met onze betonlook tegels 60×60 cm. De tegels zijn gemaakt van keramiek, zijn geheel onderhoudsvrij én perfect voor vloerverwarming.

Bij de Vloerenman zorgen we ervoor dat u uw droomvloer krijgt. We regelen de levering en het leggen en u laat zelfs vloerverwarming door ons installeren. Bezoek onze showroom om onze betonlook tegels in het echt te bewonderen.

Betonlook tegels 60x60 cm
Perfect voor vloerverwarming
Duurzaam
Hoge kwaliteit

De voordelen van keramische betonlook tegels 60×60 cm

Geef een ruimte een hele nieuw uitstraling met onze betonlook tegels 60×60 cm. De tegels hebben een middelgroot formaat, wat momenteel erg populair is. Ze hebben niet alleen weinig voegen nodig, ze laten een ruimte ook groter lijken. Daarnaast zijn de keramische betonlook tegels onderhoudsvrij en kras- en stootbestendig.

De betonlook tegels 60×60 cm bij u thuis

In de badkamer

Leg onze lichte betonlooktegels in uw badkamer en maak uw badkamer echt af door lichte keramische tegels op de wand te plaatsen. Op de foto hiernaast ziet u een vloer met de Provenza Dust Mud.

In de woonkamer

Verder hebben we de Marazzi betonlook tegels 60×60 cm in uw woonkamer die zorgen voor een mooie, strakke uitstraling, zoals de donkere Marazzi Memento Mercury.

De betonlook tegels 60×60 cm bij u thuis

De service van de Vloerenman

Bij ons koopt u niet alleen uw nieuwe betonlook tegels 60×60, u koopt een nieuwe droomvloer. In onze showroom bewondert u alle tegels in het echt. Hier kijken we ook graag met u mee naar de mogelijkheden. Zodra u een keuze heeft gemaakt, bestelt u de tegels en spreken we een datum af voor het leggen. Wilt u vloerverwarming? Deze installeren we dan ook bij u thuis. Op de dag van het leggen gaan we aan de gang met uw vloer. Na afloop van het leggen, sponzen we de vloer netjes af. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw vloer gelijk gereed is voor gebruik.

Provenza Dust Black

De prijs van onze betonlook tegels 60×60 cm

Heeft u een keuze kunnen maken uit onze betonlook tegels 60×60 cm? Kom dan langs in onze showroom in IJsselstein. Hier bespreken we de mogelijkheden en maken we een prijsopgave van de kosten. Eventuele extra service wordt hier ook bij berekend.

Andere afmetingen dan 60×60 cm

Heeft u interesse in onze betonlook tegels, maar bent u op zoek naar een ander formaat dan 60×60 cm? Bekijk dan ook eens de onderstaande afmetingen.

Showroom in IJsselstein

Kom langs in onze showroom in IJsselstein om de tegels in het echt te bewonderen. We geven u hier ook graag advies op maat.

Voor vragen kunt u uiteraard ook contact opnemen via 030-687 3487 of ons contactformulier.

Showroom in IJsselstein

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?