4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Betonlook tegels 75x75 cm

Prachtige betonlook tegels van 75×75 cm

Met onze keramische betonlook tegels van 75×75 cm creëert u uw nieuwe droomvloer. De tegels zijn van hoge kwaliteit en u profiteert van vele voordelen. Zo zijn de tegels krasvrij en gaan ze goed samen met vloerverwarming.

Wilt u de tegels in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze showroom in IJsselstein. Hier bespreken we ook gelijk de mogelijkheden voor uw nieuwe vloer.

Betonlook tegels 75x75 cm
Duurzaam
Perfect voor vloerverwarming
Onderhoudsvrij

Waarom kiezen voor de betonlook tegels 75×75 cm?

Als u onze betonlook tegels van keramiek koopt, heeft u niet alleen een mooie vloer, u profiteert ook van diverse voordelen. De tegels zijn namelijk onderhoudsvrij, duurzaam en van hoge kwaliteit. Maar de voordelen zijn er niet alleen op het gebied van de specificaties. Bij de Vloerenman zorgen we voor uw hele vloer. Zo heeft u de mogelijkheid om vloerverwarming door ons te laten plaatsen en zorgen we ervoor dat de vloer netjes afgewerkt wordt, zodat hij klaar is voor gebruik.

Betonlook tegels 75×75 cm in uw woning

In de keuken

Voor veel mensen is de keuken het hart van het huis en daarom moet het er natuurlijk mooi en strak uitzien. Met onze Caesar One Cement vloertegels maakt u de ruimte echt af.

In de badkamer

De badkamer moet er netjes uitzien en om dat te bereiken is de vloer een belangrijk element. Leg onze Sant Agostino Memories Dark tegels op uw vloer en creëer een mooie, neutrale uitstraling. Een neutrale vloer is ideaal om te combineren met tegels met leuke printjes.

Betonlook tegels 75×75 cm in uw woning

Betonlook tegels in diverse afmetingen

Is de afmeting 75×75 cm toch niet waar u naar op zoek bent? Of wilt u nog even verder kijken? Bekijk dan gerust onze andere soorten vloertegels. Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken, waar u al ons assortiment bij elkaar vindt.

Marazzi Clays Cotton

De prijs van uw droomvloer

Omdat elke vloer anders is, zijn er voor onze vloeren geen standaardprijzen. Als u inzicht wilt in wat uw vloer met betonlook tegels 75×75 cm gaat kosten, neemt u contact met ons op. Aan de hand van uw wensen stellen we dan een offerte op maat op. Het is ook mogelijk om dit te bespreken tijdens uw bezoek aan onze showroom.

Op zoek naar andere afmetingen?

Wilt u toch liever een andere afmeting dan een betonlook tegel van 75×75 cm? Bekijk dan ook eens onze andere afmetingen, zoals:

Showroom in IJsselstein

Heeft u nog geen keuze kunnen maken uit ons assortiment met betonlook tegels van 75×75 cm? Bezoek dan onze showroom en bewonder ons volledige assortiment.

Voor vragen neemt u contact op via 030-687 3487 of ons contactformulier.

Showroom in IJsselstein

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?