4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Betonlook tegels keuken

Een nieuwe uitstraling in de keuken met betonlook tegels

Wilt u uw keuken een make-over geven met mooie en sterke nieuwe tegels? Kies dan voor de betonlook tegels in de keuken van de Vloerenman. Onze betonlook tegels staan prachtig in de keuken en zijn bestand tegen onder andere vallend keukengerei en diverse vloeistoffen.

En dat is niet alles, de vloeren van de Vloerenman zijn perfect te combineren met vloerverwarming.

Ons aanbod bekijkt u in de showroom. Hier is het ook mogelijk om uw bestelling te plaatsen en de mogelijkheden te bespreken.

Betonlook tegels keuken
Duurzaam
Stoere en robuuste uitstraling
Onderhoud en krasvrij

Waarom kiezen voor een betonlook tegel in de keuken?

De ideale tegel voor in de keuken is de keramische betonlook tegel. Doordat de tegel is gemaakt van keramiek, en niet van echt beton, profiteert u van vele voordelen. De tegels zijn onderhoudsvrij, duurzaam, stoot- en krasbestendig en ze zijn geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast is deze tegel verkrijgbaar in verschillende kleuren en printen.

Betonlook tegels in de keuken: echt beton of keramiek?

Als u kiest voor een betonlook in uw keuken, adviseren we om tegels te kiezen van keramiek en niet van beton. Beton brengt namelijk diverse nadelen met zich mee die keramiek niet heeft. Zo is het met echt beton mogelijk dat er vuil in de vloer trekt en u bepaalde vlekken er niet uit krijgt. Bij keramiek blijft vuil er echter op liggen. Dit is natuurlijk erg belangrijk in een keuken, aangezien er regelmatig voedsel en vloeistof kan vallen. Verder is het mogelijk dat er in beton scheuren ontstaan en zijn betonnen tegels in een mindere mate kras- en stootbestendig.

Showroom in IJsselstein

Als u onze prachtige tegels in het echt wilt bekijken, bezoekt u onze showroom in IJsselstein. We adviseren u graag over de betonlook tegels en welke u het beste in uw keuken laat leggen.

Onze service

Bij de Vloerenman verzorgen we uw hele keukenvloer. Heeft u een keuze gemaakt uit de verschillende tegels, dan bestelt u ze bij ons. Vervolgens leggen we uw hele vloer. Als u vloerverwarming wilt, dan is het ook mogelijk om die bij ons te bestellen. Deze installeren we voorafgaand aan het leggen van uw nieuwe vloer.

Blustyle Yosemite Rock

Afmetingen van onze betonlook keukentegels

Omdat we graag iedereen de juiste tegel willen aanbieden, vindt u in het assortiment van de Vloerenman verschillende afmetingen van betonlook tegels voor in de keuken. Een aantal hiervan zijn:

Cercom Reverse Army

Prijs van uw nieuwe keukenvloer

Op onze website geven we geen standaardprijzen weer. We weten namelijk dat elke vloer anders is en dat er ook in elke keuken andere factoren zijn waar we rekening mee moeten houden. Daarom stellen we graag een offerte voor u op als u de geschikte tegel heeft vonden. We houden hierbij rekening met zaken als de afmeting, de tijd die het zal kosten en de bijkomende producten en diensten. Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen.

Contact

Heeft u vragen over onze tegels? Neem dan gerust contact met ons op via 030 687 3487 of ons contactformulier.

Om u de tegels te laten bekijken, nodigen we u graag uit in onze showroom. We staan hier voor u klaar om u te adviseren bij het uitzoeken van een nieuwe betonlook tegelvloer voor in de keuken.

Contact

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?