4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Betonlook tegels 120x120 cm

Keramische betonlook tegels van 120×120 cm
Grote vloertegels zijn momenteel erg populair en de betonlook tegels in 120×120 cm van de Vloerenman vallen in deze categorie. De tegels geven uw kamer een ruimtelijk gevoel en zien er strak en modern uit. Heeft u vloerverwarming? Geen zorgen. De betonlook tegels van de Vloerenman zijn perfect te combineren met vloerverwarming. Om de tegels in het echt te bewonderen, bezoekt u onze showroom in IJsselstein. Hier bekijkt u al onze tegels in het echt en helpen we u graag met al uw vragen. Heeft u een tegel uitgekozen? Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Betonlook tegels 120x120 cm
Duurzaam
Perfect voor vloerwarming
Hoge kwaliteit

De voordelen van de betonlook tegels 120×120 cm

Keramische betonlook tegels zijn de perfecte toevoeging voor uw woning. De keramische tegels zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ze zijn ook onderhoudsvrij, krasbestendig en kleurvast. Daarnaast geven onze betonlook tegels in de afmeting 120×120 cm uw woning een ruimtelijke uitstraling en ziet het geheel er strak uit. Ze hebben namelijk minder voegen nodig dan middelgrote of kleine tegels.

Soorten betonlook tegels 120×120 cm

Bij de Vloerenman verkopen we verschillende afmetingen en tinten betonlook tegels. Hieronder ziet u twee voorbeelden van onze betonlook tegels in de afmeting 100×100 cm.

Levendige print

Ga voor een levendige print met de Casa Dolce Casa Urban Style Urban Charbon tegels in 120×120 cm. Deze tegels zijn hebben geen standaard uiterlijk, zoals andere tegels.

Licht verweerde uitstraling

Een andere mooie tegel uit ons assortiment is de Cercom Walk White. De tegels hebben een licht verweerde uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in 3 soorten oppervlaktebewerkingen. Hiernaast ziet u de tegels met een glans bewerking.

Casa Dolce Casa Urban Style Urban Light

Betonlook tegels 120×120 kopen bij de Vloerenman

Bekijk rustig ons assortiment online of in onze showroom. Heeft u een keuze gemaakt? In onze showroom bespreken we graag met u de mogelijkheden. Vervolgens stellen we een offerte op en als u akkoord gaat, maken we een afspraak voor het leggen van uw nieuwe vloer. De betonlooktegels 120×120 cm zijn ook te gebruiken als wandtegels. Als u vloerverwarming wilt, verzorgen we dit ook. De Vloerenman legt niet alleen uw tegels, we leggen uw hele vloer.

Caesar One Cement

De prijs van uw nieuwe vloer

Onze betonlook tegels in de afmeting 120×120 cm bieden we aan tegen een scherpe prijs. We onderscheiden ons hiermee van andere tegelleveranciers. Omdat elke vloer anders is, geven we geen standaardprijzen weer op onze website. Neem contact met ons op of bezoek onze showroom en laat u informeren over de prijzen.

Betonlook tegels in andere afmetingen

Bij de Vloerenman vindt u ook betonlook tegels in diverse andere afmetingen. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment. Het gaat hier om kleinere formaten tegels.

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom in IJsselstein. Hier bekijkt u al onze vloertegels in het echt en u heeft de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Voor vragen neemt u contact met ons op via 030-687 3487 of ons contactformulier.

Showroom

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?