De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Betonlook tegels 80x80 cm

Onderhoudsvrije betonlook tegels 80×80 cm

Geniet jarenlang van uw prachtige vloer met keramische betonlook tegels in de afmeting 80×80 cm. De tegels zijn onderhoudsvrij en ideaal om te combineren met vloerverwarming.
Heeft u nog geen vloerverwarming, maar wilt u dat wel? Bij de Vloerenman helpen we u hierbij.
Geïnteresseerd in onze betonlook tegels en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of wilt u de tegels in het echt bewonderen? Bezoek dan gerust onze showroom in IJsselstein.

Betonlook tegels 80x80 cm
Duurzaam
Perfect voor vloerverwarming
Onderhoudsvrij

Betonlooktegels 80×80 cm: de tegels voor uw droomvloer

Geef een ruimte net een beetje dat extra luxe door mooie betonlook tegels te laten leggen. Door de grootte van de tegels laat u een ruimte groter lijken en heeft u minder voegen in uw vloer. De betonlook geeft de ruimte een moderne en strakke look. Een uitstraling die momenteel erg populair is.

Voor ieder een tegel

Robuust

Vindt u een robuuste stijl mooi? Kies dan voor een van onze tegels uit de Dust serie van Provenza, zoals de Provenza Dust Mud tegels.

Modern landelijk

Houdt u wat meer van de landelijke stijl, maar toch ook modern? Dan zijn onze Cercom Reverse Army betonlook tegels ideaal voor uw woning.

Voor ieder een tegel

Ons assortiment met betonlook tegels van 80×80 cm

Bij de Vloerenman vindt u naast ons aanbod met betonlook tegels 80×80 cm andere afmetingen, zoals 60×60 cm en 120×120. Op zoek naar een andere look?

Betonlook tegels in verschillende afmetingen

Naast onze betonlook tegels van 80×80 cm hebben we betonlook tegels in andere afmetingen. U bepaalt hierdoor helemaal zelf hoe uw woning eruit komt te zien.

Provenza Dust Sand

De prijs van betonlook tegels 80×80 cm

De prijzen verschillen per vloer die we leggen. Kom gerust langs in onze showroom om een offerte op maat aan te vragen. We bespreken hier al uw wensen en de mogelijkheden. U kunt ook ons contactformulier invullen.

De showroom van de Vloerenman

In onze showroom geven we advies op maat en helpen we u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer. U bekijkt rustig al onze tegels en als u er een uitgezocht heeft, bespreken we de mogelijkheden.

Voor vragen neemt u contact met ons op via 030-687 3487 of ons contactformulier.

De showroom van de Vloerenman

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?