4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Betonlook tegels woonkamer

Een moderne woonkamer met betonlook tegels
De vloer bepaalt de sfeer in een woonkamer. Met een vloer van betonlook tegels creëert u een strakke, moderne uitstraling. De tegels passen goed bij ieder interieur en u hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud. De tegels zijn gemaakt van keramiek, een onderhoudsvrij en duurzaam materiaal. Verder zijn de tegels perfect in combinatie met vloerverwarming, omdat ze de warmte erg goed geleiden.

Bekijk ons aanbod met betonlook tegels voor in de woonkamer via de website of bezoek onze showroom om ze in het echt te bekijken.

Betonlook tegels woonkamer
Duurzaam
Stoere en robuuste uitstraling
Onderhoud en krasvrij

De perfecte tegel voor in de woonkamer

Een tegel van keramiek is de perfecte tegel voor in de woonkamer. De tegel is onderhoudsvrij, duurzaam, is kras- en stootbestendig en houdt uw voeten warm. De tegels met betonlook maken de woonkamer helemaal af. De uitstraling die een betonlook creëert, past bij elke stijl en elk interieur. Wilt u liever geen grijze tegels? Kies dan voor een betonlook tegel met een witte tint of een zandkleur.

De verschillen tussen tegels van keramiek of beton

Keramische betonlook tegels in uw woonkamer brengen diverse voordelen met zich mee ten opzichte van tegels van echt beton. Allereerst zijn de keramische tegels veel onderhoudsvriendelijker dan beton. Doordat de keramische tegels een hoge dichtheid hebben, blijft vuil erop liggen in plaats van dat het erin trekt. Daarnaast is keramiek kras- en stootvast en ontstaan er geen scheuren, wat bij echt beton wel mogelijk is.

De showroom van de Vloerenman

Omdat we u graag zo goed mogelijk willen helpen bij het realiseren van uw droomvloer, hebben we een showroom in IJsselstein. Hier bent u van harte welkom om al onze tegels in het echt te bekijken en al u vragen over de tegels te stellen. De tegels bestellen? Dat kan ook bij ons in de showroom. We bespreken de mogelijkheden voor de ruimte(s) en stellen een offerte op.

De showroom van de Vloerenman

Grote betonlook tegels voor in de woonkamer

Geef uw woonkamer de illusie dat hij groter is dan hij daadwerkelijk is! Door grote betonlook tegels te leggen van bijvoorbeeld 100×100 cm zal de ruimte er groter uitzien. Daarnaast heeft de vloer hierdoor nauwelijks voegen.

De afmetingen van onze betonlook tegels

Bij de Vloerenman vindt u vloertegels in veel verschillende afmetingen. Een aantal hiervan zijn:

Blustyle Urban Manhattan

Prijs betonlook tegels

Omdat we u graag in een keer een de juiste prijs willen aanbieden, geven we op onze website geen prijzen weer. We werken door middel van offertes. De offerte is gebaseerd op de soort tegel, de wensen en de ruime. Wilt u ook nog graag vloerverwarming? Dan kan dat uiteraard ook!

Zoek uw droomvloer uit

Bent u geïnteresseerd in de keramische betonlook tegels voor in de woonkamer? Dan bezoekt u onze showroom. Hier bekijkt u alle tegels in het echt en heeft u de mogelijkheid om ze te bestellen.

Heeft u slechts een paar vragen? Neem dan contact met ons op via 030 687 3487 of ons contactformulier.

Zoek uw droomvloer uit

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?