• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Vloertegels 30×120 cm

Prachtige vloertegels van 30×120 cm

Als u een ruimte langer wilt laten lijken, kiest u voor vloertegels 30×120 cm. Deze mooie langwerpige tegels geven uw woning een heel nieuwe uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor onze houtlook vloertegels 30×120 cm.

Wilt u de tegels in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom in IJsselstein. Hier bewondert u de tegels in het echt en krijgt u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

 

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

 

  • Onderhoudsvrij
  • Perfect voor vloerverwarming
  • Diverse kleuren en merken

De voordelen van vloertegels 30×120 cm

De vloertegels met de afmeting 30×120 cm zijn gemaakt van keramiek, een uitstekend materiaal. Dankzij de keramiek hebben de tegels goede eigenschappen: ze zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en krasbestendig. Daarnaast zorgen langwerpige tegels voor de illusie dat de ruimte groter lijkt.

Vloertegels 30×120 cm in diverse ruimtes

Modern

De Marazzi Blend Grey vloertegels ziet u op de foto hiernaast. De tegels geven deze ruimte een mooie, moderne uitstraling, die past bij het hout van de meubels.

Warm en gezellig

Onze vloertegels van 30×120 cm zijn ook goed in te zetten om een ruimte een warme uitstraling te geven. Zo ziet u op de foto hiernaast hoe de Caesar Life Noce tegels gebruikt zijn.

Koop uw vloertegels van 30×120 cm bij de Vloerenman

Heeft u de tegel gevonden voor uw droomvloer? Kom dan langs bij de Vloerenman. Hier bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Vervolgens stellen we een offerte op. Bent u hiermee tevreden? Dan bestellen we de tegels bij de fabrikant in Italië of Spanje. Op de afgesproken datum komen we langs om de vloertegels 30×120 cm te leggen. Heeft u ook een vloerverwarming besteld? Dan installeren we deze ook. Nadat we klaar zijn, sponzen we de vloer nog netjes af.

Prijs tegels

Om te weten hoeveel een specifieke tegel kost, kunt u gerust langskomen in onze showroom. Hier bekijkt u de tegel in het echt en krijgt u inzicht in alle prijzen. Daarnaast geven we u graag advies over de tegels.

Ook vierkante vloertegels te koop

We verkopen bij de Vloerenman niet alleen maar langwerpige tegels, u vindt bij ons ook vierkante vloertegels. Hieronder vindt u een greep uit de vierkante afmetingen die we verkopen.

Heeft u vragen?

Voor vragen over onze vloertegels met de afmeting 30×120 cm neemt u contact met ons op via 030-687 3487 of vult u ons contactformulier in.

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om onze showroom te bezoeken. Hier bewondert u gelijk alle tegels in het echt.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat