• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Vloertegels 75x75 cm

Vloertegels 75×75 cm van de Vloerenman

Bij de Vloerenman vindt u hoge kwaliteit vloertegels 75×75 cm. De tegels zijn gemaakt van keramiek en hebben verschillende looks. Hierdoor geniet u altijd van de eigenschappen van keramiek, maar van het uiterlijk van bijvoorbeeld natuursteen of beton.

Als u ons assortiment in het echt wilt bekijken, bezoek dan onze showroom in IJsselstein, vlakbij Utrecht. Hier adviseren we u graag.

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam

Waarom kiezen voor 75×75 cm vloertegels?

De vloertegels 75×75 cm zijn gemaakt van keramiek. Keramische tegels hebben goede eigenschappen, zoals onderhoudsvriendelijkheid, kleurvastheid en krasbestendigheid. Hierdoor geniet u jarenlang van deze mooie, grote tegels.

Leg de vloertegels 75×75 cm in uw woning

In de keuken

Deze mooie, grote, vierkante vloertegels zijn een stijlvolle toevoeging voor uw keuken. Ze zijn niet alleen erg onderhoudsvriendelijk, ze laten uw keuken ook groter lijken! Op de foto ziet u de Marazzi Clays Shell.

In de woonkamer

Deze mooie vloertegels 75×75 cm geven de woonkamer een prachtige uitstraling. Op de foto hiernaast ziet u hoe dezelfde tegel in een andere afmeting is gebruikt op de wand. De tegel die hier gebruikt is, is de Atlas Concorde Dwell Greige.

Vloertegels 75×75 cm kopen

Heeft u dé tegels gevonden voor uw droomvloer? Kom dan gerust langs bij onze showroom in IJsselstein. Hier bekijkt u de vloertegels 75×75 cm nog even in het echt en geven wij u meer informatie. Als u gelijk een tekening meeneemt van de ruimte waar ze in komen te liggen, dan stellen we direct een offerte voor u op. Bent u tevreden met de offerte, dan bestellen we de tegels bij de fabrikant in Italië of Spanje.

Prachtige vloertegels in verschillende afmetingen

Bepaal zelf de uitstraling van uw woning met behulp van de juiste vloertegels. Een grote vloertegel kan bijvoorbeeld een ruimte veel groter laten lijken. Hieronder vindt u een overzicht van alle populaire afmetingen van onze vloertegels.

Prijs van onze tegels

Als u inzicht wilt in de prijzen van een aantal tegels, neem dan contact met ons op. Dit kan via 030-687 3487 of via ons contactformulier. Wilt u een volledig overzicht? Dan adviseren we u om langs te komen in onze showroom. Hier kunt u alle prijzen inzien en tegelijkertijd ook professioneel advies krijgen.

Contact

Voor vragen en advies kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 030-687 3487 of door ons contactformulier in te vullen.

Bezoek onze showroom om de tegels in het echt te bekijken en om advies te krijgen.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat