De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Vloertegels 120×120 cm

Prachtige vloertegels 120×120 cm

Ga voor een robuuste en strakke interieurstijl met grote 120×120 cm vloertegels. Wilt u tegels met een beton– of een natuurlijke uitstraling? We bieden u deze graag aan in 120×120 formaat.

Deze stevige tegels zijn geschikt om over een vloerverwarming te plaatsen. U heeft daardoor de mogelijkheid om ze in elke ruimte te laten leggen.

Neem hieronder een kijkje in ons uitgebreide 120×120 vloertegelaanbod. Wilt u de tegels liever in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom.

Vloertegels 120×120 cm
Robuuste tegels
Geschikt in combinatie met vloerverwarming
Uitgebreid tegelaanbod

Voordelen 120×120 cm vloertegels van De Vloerenman

We bieden uitsluitend A-kwaliteit vloertegels aan tegen de laagste prijzen. De 120×120 cm vloertegels zijn van een robuust, groot formaat. Dit zorgt voor een elegant en modern ruimtelijk effect. De tegels in ons aanbod zijn duurzaam en gaan met de juiste manier van onderhoud jarenlang mee. De tegels zijn eenvoudig te onderhouden en te reinigen. Met regulier gebruik van een dweil houdt u de tegels goed schoon. Op deze manier geniet u jarenlang van de vloertegels van De Vloerenman.

Vloertegels 120×120 cm voorbeelden

In de woonkamer

Creëer een elegante sfeer in uw woonkamer met de 120×120 cm woonkamertegels. U ziet hier een voorbeeld van een woonkamer met Casa Dolce Urban Light vloertegels.

In de slaapkamer

De robuuste vierkante tegels zijn ook geschikt voor uw slaapkamer. Bekijk bijvoorbeeld de Ergon White Concrete vloertegels. Een sierlijke toevoeging voor uw slaapinterieur.

Vloertegels 120×120 cm voorbeelden

Onze vloerlegservice voor de 120×120 cm tegels

We bieden u bij de Vloerenman volledige service aan, bestaand uit bezorgen én leggen van uw droomvloer. In onze webshop bekijkt u rustig de verschillende soorten vloertegels die we in 120×120 cm formaat aanbieden. Wanneer u een vloertegel naar uw wens heeft gevonden, stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Wanneer alles naar tevredenheid is, plaatsen we gelijk een bestelling bij onze fabriekspartners in Spanje of Italië. Op een afgesproken datum komen we bij u langs en gaan we de vloer zorgvuldig voor u leggen. Heeft u een vloerverwarming gekozen? Dan installeren we deze eerst voor u.

Advies op maat van de vloerspecialist

Wilt u graag hulp ontvangen bij het kiezen van een vloertegel? We denken graag met u mee! Onze vloerspecialisten staan voor u paraat om advies op maat te verzorgen. We denken graag mee over de details en wat voor u belangrijk en wenselijk is. Neem hiervoor telefonisch contact op via 030 – 6873487 of maak een afspraak en kom langs bij ons op locatie.

Atlas Concorde Dwell Greige

Onze 120×120 cm vloertegel prijzen

We bieden onze vloertegels aan voor de beste prijzen. De uiteindelijke prijs is onder andere afhankelijk van het soort tegel dat u kiest. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. We ontvangen graag informatie over de grootte van uw ruimte en de vloertegel van uw keuze. Wilt u het liefst meerdere tegels bekijken? Maak gerust een afspraak en kom bij ons langs in de showroom.

Op zoek naar een ander formaat?

Wilt u ook meer weten over onze andere vloertegels? We bieden u verschillende afmetingen vloertegels aan, zodat u volledig zelf kiest wat u wilt.

Contact met De Vloerenman

Wilt u graag meer informatie over ons vloertegelaanbod, neem dan contact met ons op via 030-687 3487 of maak gebruik van onze terugbelservice. U kunt uw vragen ook mailen naar [email protected] of via ons contactformulier stellen.

 Contact met De Vloerenman

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?