De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Vloertegels 80x80 cm

Prachtige vloertegels 80×80 cm voor in huis

Gebruik onze prachtige vloertegels 80×80 om uw woning een nieuwe uitstraling te geven. Dankzij de grootte van de tegels creëert u de optische illusie dat de ruimte groter lijkt dan hij daadwerkelijk is. Bekijk ons brede assortiment met diverse kleuren en merken.

Als u de tegels in het echt wilt bewonderen of als u meer informatie wilt, kom dan langs in onze showroom in IJsselstein, vlakbij Utrecht.

Vloertegels 80x80 cm
Duurzaam
Diverse kleuren en merken
Te combineren met vloerverwarming

De voordelen van vloertegels 80×80 cm

Onze tegels met de afmeting 80×80 cm zijn gemaakt van keramiek. Keramische vloertegels hebben goede eigenschappen: ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk én krasbestendig. Daarnaast zijn onze tegels te combineren met vloerverwarming, waardoor u ze in elke ruimte kunt leggen. Bij de Vloerenman verkopen we de tegels in diverse kleuren en looks. Kies bijvoorbeeld voor vloertegels 80×80 cm met een betonlook.

Vloertegels 80×80 cm in diverse ruimtes

Eetkamer

Laat de eetkamer groter lijken door gebruik te maken van onze grijze vloertegels 80×80 cm. Op de foto ziet u hoe onze Ergon Architect Resin Berlin Grey vloertegels zijn toegepast.

Vloertegels 80×80 cm in diverse ruimtes

Keuken

Onze 80×80 cm vloertegels zijn mooi voor in de eetkamer, maar ook een goede toevoeging voor de keuken. Leg de tegels in de keuken en geef de ruimte een heel nieuwe uitstraling. Op de foto ziet u de Provenza Dust Sand vloertegels.

Keuken

Vloertegels 80×80 cm kopen

Kiest u ervoor om de vloertegels 80×80 cm bij de Vloerenman te kopen? Dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze legservice. Na uw bestelling zorgen we ervoor dat we de tegels uit de fabriek in Italië of Spanje op tijd ontvangen. Op de afgesproken datum komt er een team deskundigen langs om uw nieuwe droomvloer te leggen. Na het leggen sponzen we de vloer nog goed af, zodat hij klaar voor gebruik is.

Liever een ander formaat?

Wilt u liever een ander formaat vloertegel bekijken dan de afmeting 80×80 cm? Bekijk dan eens onderstaande afmetingen.

Marazzi Clays Earth

Diverse legpatronen

Er zijn verschillende manieren om de vierkante vloertegels van 80×80 cm te leggen. U kunt kiezen voor de standaardmanier, waarbij u ze in rechte banen laat lopen, maar u kunt er ook voor kiezen om de tegels schuin ten opzichte van elkaar te leggen. De ruimte krijgt hierdoor een speelsere uitstraling. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn, bezoek dan onze showroom in IJsselstein. Hier bespreken we graag de opties met u.

Contact

Heeft u vragen over onze 80×80 cm vloertegels, bel dan naar 030-687 3487 of vul ons contactformulier in.

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om onze showroom vlakbij Utrecht te bezoeken. Hier bekijkt u ook alle tegels in het echt.

 Contact

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?