• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Michel Oprey en Beisterveld natuursteen

Michel Oprey en Beisterveld

Michel Opreij en Beisterveld is de grootste natuursteenhandel van Nederland met 2 prachtige showrooms in Vianen en Echt. Als u op zoek bent naar natuursteen verwijzen wij u eerst door naar hun showroom. Daar kunt u alle types natuursteen op grote oppervlaktes zien liggen. Daarnaast voorzien zij u van een volledig advies. Vervolgens sturen zij ons een rapport van uw bezoek. Aan de hand hiervan kunnen wij een offerte voor u opstellen inclusief het plaatsen van het materiaal. Vul ons contactformulier in en wij maken voor u een afspraak. Zo krijgt u een persoonlijk advies voor het beste en het mooiste natuursteen.

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Liever een digitaal gesprek in plannen voor advies of een blikje in onze showroom? Dat is ook mogelijk. Klik hier om een videogesprek in te plannen

WhatsApp chat