• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Michel Oprey & Beisterveld natuursteen

Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld is de grootste natuursteenhandel van Nederland met 2 prachtige showrooms in Vianen en Echt. Als u op zoek bent naar natuursteen verwijzen wij u eerst door naar hun showroom. Daar kunt u alle types natuursteen op grote oppervlaktes zien liggen. Daarnaast voorzien zij u van een volledig advies. Vervolgens sturen zij ons een rapport van uw bezoek. Aan de hand hiervan kunnen wij een offerte voor u opstellen inclusief het plaatsen van het materiaal. Vul ons contactformulier in en wij maken voor u een afspraak. Zo krijgt u een persoonlijk advies voor het beste en het mooiste natuursteen.

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bent u ook op zoek naar zo’n mooie nieuwe vloer?

Uiteraard helpen wij u graag alleen ervaren wij momenteel extreme drukte.

Hierdoor vragen wij u om toch nog steeds een afspraak in te boeken via onze agenda op de website.

Dit kan via deze link: https://www.vloerenmantegels.nl/showroom/

Zo bent u verzekerd van 100% exclusieve aandacht en ruim de tijd om u door onze collectie heen te lopen en u van een passend advies en een offerte te voorzien.

We helpen u graag verder!

 

WhatsApp chat