4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Kronos tegels, natuursteen prefect geïmiteerd

Kronos

Kronos Ceramiche onderscheid zich door het ontwikkelen van keramische vloertegels die sprekend lijken op natuursteen tegels. Het grote voordeel hiervan is dat de tegels wel de uitstraling van natuursteen hebben alleen niet het onderhoud en de kwetsbaarheid. De diversiteit aan kleuren en structuren maken deze replica tegels kompleet. Zelfs de getrommelde randen weet deze fabriek perfect na te maken. Kronos Ceramiche is een relatief jonge fabriek. Ze zijn bestaan pas sinds 1980. Toch weten zij een uniek product op de markt te zetten en zich hierdoor te onderscheiden. Kronos Ceramiche heeft de oplossing voor elke liefhebber van natuursteen door de unieke uitstraling te combineren met de voordelen van keramische vloertegels.

De diversen series vloertegels van Kronos

Wij kunnen alle tegels van Kronos voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Kronos tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Kronos? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Kronos die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://it.kronosceramiche.com

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?