• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Lea, vloertegels met een visie

Lea

Lea Ceramiche heeft sinds hun oprichting de wens gehad om uit te groeien tot 1 van de toonaangevende marktleiders van Italië. Deze wens is uitgekomen. De tegels van Lea Ceramiche zijn inmiddels te verkrijgen in meer dan 80 landen verdeelt over alle vloertegels met een visie. De fabriek is constant bezig met het aanpassen van hun productiemethodes. Hierdoor weten steeds betere kwaliteit te creëren en diversen nieuwe ideeën op de markt te brengen. Lea Ceramiche is een marktleider met stijl.

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bent u ook op zoek naar zo’n mooie nieuwe vloer?

Uiteraard helpen wij u graag alleen ervaren wij momenteel extreme drukte.

Hierdoor vragen wij u om toch nog steeds een afspraak in te boeken via onze agenda op de website.

Dit kan via deze link: https://www.vloerenmantegels.nl/showroom/

Zo bent u verzekerd van 100% exclusieve aandacht en ruim de tijd om u door onze collectie heen te lopen en u van een passend advies en een offerte te voorzien.

We helpen u graag verder!

 

WhatsApp chat