4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Unicom Starker tegels, progressie door innovatie

Unicom Starker

1 van onze favoriete fabrieken van Italië is Unicom Starker. Met name de Natural Slate serie is verbluffend te noemen. De diversiteit aan kleuren van kleuren en structuren van deze vloertegels zorgen voor een prachtig natuurlijk effect. Daarnaast heeft deze fabriek een breed scala aan vloertegels in hun assortiment. Voor elke ruimte de perfecte tegel te vinden. Met Unicom Starker tegels kiest u voor een exclusieve uitstraling voor een betaalbare prijs.

De diversen series vloertegels van Unicom Starker

Wij kunnen alle tegels van Unicom Starker voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Unicom Starker tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Unicom Starker? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Unicom Starker die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.unicomstarker.com/

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?