• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Unicom Starker tegels, progressie door innovatie

Unicom Starker

1 van onze favoriete fabrieken van Italië is Unicom Starker. Met name de Natural Slate serie is verbluffend te noemen. De diversiteit aan kleuren van kleuren en structuren van deze vloertegels zorgen voor een prachtig natuurlijk effect. Daarnaast heeft deze fabriek een breed scala aan vloertegels in hun assortiment. Voor elke ruimte de perfecte tegel te vinden. Met Unicom Starker tegels kiest u voor een exclusieve uitstraling voor een betaalbare prijs.

De diversen series vloertegels van Unicom Starker

Wij kunnen alle tegels van Unicom Starker voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Unicom Starker tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Unicom Starker? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Unicom Starker die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.unicomstarker.com/

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bent u ook op zoek naar zo’n mooie nieuwe vloer?

Uiteraard helpen wij u graag alleen ervaren wij momenteel extreme drukte.

Hierdoor vragen wij u om toch nog steeds een afspraak in te boeken via onze agenda op de website.

Dit kan via deze link: https://www.vloerenmantegels.nl/showroom/

Zo bent u verzekerd van 100% exclusieve aandacht en ruim de tijd om u door onze collectie heen te lopen en u van een passend advies en een offerte te voorzien.

We helpen u graag verder!

 

WhatsApp chat