4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Casalgrande Padana, vloertegels met emotie

Casalgrande Padana

1 van de huidige marktleider op het gebied van keramische vloertegels is Casalgrande Padana. Door meer als 50 jaar ervaring weet deze fabriek de markt te inspireren. De introductie van lapato tegels (halfglans) geven een unieke en super chique uitstraling aan elke ruimte. Sinds de oprichting in 1960 weet Casalgrande Padana vloertegels van de beste kwaliteit te maken.

De diversen series vloertegels van Casalgrande Padana

Wij kunnen alle tegels van Casalgrande Padana voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Casalgrande Padana tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Casalgrande Padana Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Casalgrande Padana die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.casalgrandepadana.it

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?