De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Mo-da tegels

Mo-da

Mo-da tegels produceert niet zelf de tegels binnen hun assortiment. Zij zijn een echte handelsonderneming. Dit houd in dat ze wel zelf de tegels ontwerpen maar niet over eigen productie lijnen beschikken. Desondanks snappen ze als geen ander hoe belangrijk het is om de tegels scherp in de markt te zetten. Met name door deze scherpe prijsopstelling en het leveren van hoogwaardige producten hebben wij afgelopen jaar behoorlijk wat vloeren geplaatst. Met name de serie Reserve was erg populair. Een prachtige houtlookserie die zelfs te leveren is in 180 cm lang! Kom eens langs en bekijk ons assortiment Mo-da tegels in het echt.

De diversen series vloertegels van Mo-da

Wij kunnen alle tegels van Mo-da voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Mo-da tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Mo-da? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Mo-da  die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: https://www.modaceramica.it/

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?