De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Porcelanite Dos tegels de natuurlijke look

Porcelanite Dos

Wij zijn al jaren klant bij Porcelanite Dos en daar zijn we zeker erg trotst op. Sinds de introductie van de Cuna serie is deze fabriek niet meer weg te denken uit onze showroom. Met name door de natuurlijke look die deze fabriek aan hun producten geeft zijn ze bijna niet van het echte materiaal te onderscheiden. Denk hierbij met name aan de waanzinnig mooie houtlooktegels. Met Porcelanite Dos tegels haalt u tegels in huis met een authentieke uitstraling.

De diversen series vloertegels van Porcelanite Dos

Wij kunnen alle tegels van Porcelanite Dos voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Porcelanite Dos tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Porcelanite Dos? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Porcelanite Dos die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: https://www.porcelanite.es/

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?