4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Floor gres tegels de balans

Floor gres

De tegels van Floor gres zijn al jaren lang een begrip in de tegelbranche over de hele wereld. Door de aansluiting bij de Florim groep is deze fabriek uitgegroeid tot 1 van de grootste spelers op de keramische markt. De collectie is zeer divers met een zeer groot aanbod aan houtlooktegels en natuursteen imitaties. De focus van Floor gres ligt met name op het gebied van de architecten markt echter zien we ook op de particuliere markt de laatste jaren een explosieve groei. Door flinke investeringen in hun nieuwe productielijnen kan Floor gres nu ook extreem formaten produceren. Dit komt met name bij de houtlooktegels de echte uitstraling ten goede. Kom vrijblijvend bij ons langs om onze ruime collectie eens in het echt te bekijken.

Het beste van Floor gres

Wanneer u kiest voor de vloertegels van Floor gres, dan kiest u voor een vloertegel die veiligheid geeft. De kwaliteit van de vloertegels zijn constant en daarnaast is de vernieuwing oneindig. De Vloerenman heeft alle tegels van Floor gres in het assortiment opgenomen, waardoor de keuze oneindig is. Elke type tegel van Floor gres kan geleverd worden. De series die niet op de website staan kunnen wij voor u bestellen. Daarom kunnen wij van De Vloerenman het beste leveren aan onze klanten. Vloertegels van de beste merken koopt u bij ons.

Kies voor De Vloerenman

Op zoek naar nieuwe Floor gres tegels en wilt u graag professionele hulp krijgen? Of wilt u enorm graag nieuwe vloertegels kopen van de beste merken, maar heeft u gewoonweg nog niet de juiste specialist gevonden die u kan helpen aan vloertegels van de beste kwaliteit? Kies dan voor De Vloerenman, want wij leveren een echte service aan de klant. Waarom u voor ons moet kiezen?

Bekijk het assortiment

In onze webshop is het complete aanbod te vinden van Floor gres. De Vloerenman kan u alle soorten/type tegels van Floor gres leveren. De verschillende series zijn in een goed overzicht te vinden in de webshop. Bekijk ze nu snel!

Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Floor gres die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: https://www.florim.com/en/floorgres/

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?