ABK tegels kwaliteit en service als standaard

ABK

Sinds de oprichting van ABK in 1992 was de fabrikant voornamelijk een producent van wandtegels. Door goed te luisteren naar de wensen op de markt heeft ABK de focus sinds een aantal meer gelegd op porseleinen vloertegels. Hierdoor is een groot assortiment ontstaan aan diversen vloer- en wandtegels. Met name de diversiteit aan aanbod bij deze fabriek is werkelijk verbluffend. Welke ABK tegel je uiteindelijk ook kies je bent zeker van een kwalitatief hoogwaardig product waarmee je jarenlang vooruit kan!

Zoek uw ideale tegel

Alle series
Alle Afmetingen
Alle kleurtinten
Donker Licht

De diversen series vloertegels van ABK

Wij kunnen alle tegels van ABK voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar ABK tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van ABK? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van ABK die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.abk.it