4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

ABK tegels kwaliteit en service als standaard

ABK

Sinds de oprichting van ABK in 1992 was de fabrikant voornamelijk een producent van wandtegels. Door goed te luisteren naar de wensen op de markt heeft ABK de focus sinds een aantal meer gelegd op porseleinen vloertegels. Hierdoor is een groot assortiment ontstaan aan diversen vloer- en wandtegels. Met name de diversiteit aan aanbod bij deze fabriek is werkelijk verbluffend. Welke ABK tegel je uiteindelijk ook kies je bent zeker van een kwalitatief hoogwaardig product waarmee je jarenlang vooruit kan!

De diverse series vloertegels van ABK

Wij kunnen alle tegels van ABK voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diverse decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Kenmerken ABK

ABK tegels staan bekend om de karakteristieke uitstraling en de hoogwaardige kwaliteit. Bij ons vindt u ABK tegels van de Dolphin serie in houtlookstijl. Door de wisselingen van de kleuren en structuren lijken de tegels op een echte houten vloer. Het grote voordeel is dat het weinig onderhoud vergt in tegenstelling tot een echte houten vloer. Kortom: deze tegels zijn een echte aanrader voor iedereen die wilt genieten van de voordelen van een houten vloer, maar die liever niet de lasten wil.

Kleurtinten

Kiest u voor ABK tegels? Dan kiest u voor kwaliteit. Wat is uw smaak? Maak het zoeken voor uzelf eenvoudiger en maak gebruik van de handige filterfunctie op de pagina. Hier kunt u aangeven of u op zoek bent naar tegels in een lichte of een donkere kleurtint en kunt u bepalen in welke afmeting u de tegels wenst. Hierna ziet u meteen welke tegels er voldoen aan uw eisen en wensen. Maak het uzelf dus gemakkelijk. Komt u er zelf niet uit of wilt u advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u verder, zodat u een geschikte aankoop verricht.

Prijs ABK tegels

Heeft u interesse in ABK tegels in uw huis? Dan wilt u vast ook weten met welke prijs u rekening moet houden, nietwaar? Als u aangeeft wat de oppervlakte is van de ruimte die u wilt voorzien van de ABK tegels dan werken wij een offerte op maat voor u uit.

Op zoek naar ABK tegels?

Bent u op zoek naar een specifieke tegel van ABK? Vul dan ons contact formulier in en wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken. Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van ABK die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.abk.it.

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?