4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Ariostea vloertegels, pure kwaliteit

Ariostea

Kwaliteit is een begrip bij Ariostea. Deze fabriek is een van de grootste in Italië sinds de oprichting in 1961. Door continu de producties te verbeteren en te verbreden weet Ariostea keer op keer verbazingwekkende tegels te introduceren. Hun houtlook tegels zijn een voorbeeld voor vele fabrieken in Italië.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De diversen series vloertegels van Ariostea

Wij kunnen alle tegels van Ariostea voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Ariostea tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Ariostea? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Ariostea die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: https://www.ariostea.it

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?