4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Imola tegels, een verlangen naar vooruitgang

Imola

1 van de oudste fabrieken van Italie is Imola Ceramica. Opgericht in 1884. Dit betekend dat ze al meer dan 135 jaar ervaring hebben op de keramische tegelmarkt. Imola Ceramica is uitgegroeid tot 1 van de grootste tegelfabrieken van de wereld. Met meer dan 7 productielocaties die gezamenlijk een jaarlijkse productie draaien van meer dan 25.000.000 m2! Imola Ceramica is een belangrijke speler op de markt en kan hierdoor hun eigen visie innoveren en introduceren. En dit met veel succes. Met Imola Ceramica tegels kiest u voor ervaring en degelijkheid.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De diverse series vloertegels van Imola

Wij kunnen alle tegels van Imola Ceramica voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diverse decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Waarom kiezen voor Imola?

Bent u een liefhebber van natuurtinten? Dan voldoen de tegels van Imola Ceramica vast aan uw eisen en wensen. De tegels zijn gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit en zijn een echte investering voor in uw woonkamer, badkamer of keuken. U kunt deze gebruiken als wandtegels en vloertegels. De keuze is aan u.

Trends

Het specialistische team van Imola Ceramica signaleert voortdurend de laatste keramische trends en ze spelen hierop in door het aanbod uit te breiden met nieuwe trendy tegels. Als u dus kiest voor de tegels van dit topmerk dan kunt u er dus zeker van zijn dat u de meest stijlvolle tegels in huis haalt. Wat is uw smaak? Maak het uzelf gemakkelijker door gebruik te maken van de handige filterfunctie op de pagina en vul in of u op zoek bent naar tegels in lichte of donkere kleurtinten. Daarnaast kunt u ook aangeven in welke afmeting u de tegels graag wenst.

Prijs Imola Ceramica

Bent u ook benieuwd wat de prijs is van Imola Ceramica tegels? Neem dan gerust contact met ons op. Als u aangeeft wat de oppervlakte is van de ruimte die u wilt voorzien van de Imola tegels uit Italië dan stellen wij een offerte op maat voor u op. Zo heeft u inzichtelijk met welke kosten u rekening moet houden.

Op zoek naar Imola Ceramica tegels?

Bent u op zoek naar een specifieke tegel van Imola Ceramica? Vul dan ons contact formulier in en wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken. Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Imola Ceramica die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: https://www.imolaceramica.com/en/.

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?