Imola tegels, een verlangen naar vooruitgang

Imola

1 van de oudste fabrieken van Italie is Imola Ceramica. Opgericht in 1884. Dit betekend dat ze al meer dan 135 jaar ervaring hebben op de keramische tegelmarkt. Imola Ceramica is uitgegroeid tot 1 van de grootste tegelfabrieken van de wereld. Met meer dan 7 productielocaties die gezamenlijk een jaarlijkse productie draaien van meer dan 25.000.000 m2! Imola Ceramica is een belangrijke speler op de markt en kan hierdoor hun eigen visie innoveren en introduceren. En dit met veel succes. Met Imola Ceramica tegels kiest u voor ervaring en degelijkheid.

De diversen series vloertegels van Imola

Wij kunnen alle tegels van Imola voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Imola tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Imola? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Imola die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.imolaceramica.com/en/