4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Herberia Tegels aandacht voor keramische evolutie

Herberia

Herberia heeft een duidelijk missie bij het ontwerpen van hun tegels en dat uw tevredenheid. Een mooie ambitie volgens ons natuurlijk ook want ook wij streven naar uw tevredenheid. En dat gaan we zeker behalen met de tegels van deze mooie fabriek. Kijk bij ons op de site wat wij in het assortiment hebben. Mocht de tegel die u zoekt er niet tussen staan dan geen paniek. Wij kunnen alle vloertegels en wandtegels leveren. Kijk vooral eens naar het aanbod houtlooktegels. Deze zijn zeer bijzonder ontworpen en geven een eigentijds karakter voor welke toepassing deze ook worden gebruikt. Voor welke Herberia tegel u ook kiest u bent gegarandeerd van top kwaliteit voor een betaalbare prijs.

De diversen series vloertegels van Herberia

Wij kunnen alle tegels van Herberia voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Herberia tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Herberia? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Herberia die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.herberiaceramiche.it

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?