4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Novabell tegels een passie voor keramiek!

Novabell

Novabell is opgericht in 1988 door de Italiaanse familie Bellei. Deze familie had echter al sinds de jaren 50 ervaring in de keramische markt. Juist door deze jarenlange ervaring zorgt Novabell voor prachtige en innovatieve keramische producten. Gedreven door de passie van de oprichter Silvio Bellei weet deze fabriek ons elke keer weer te verbazen met de nieuwste trends op het gebied van vloer- en wandtegels. Met name het assortiment houtlooktegels en natuursteen imitaties is erg indrukwekkend te noemen. Kom langs en bekijk ons kompleet assortiment. Met Novabell tegels haalt u prachtige tegels in huis van zeer hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Het beste van Novabell

Wanneer u kiest voor de vloertegels van Novabell, dan kiest u voor een vloertegel die veiligheid geeft. De kwaliteit van de vloertegels zijn constant en daarnaast is de vernieuwing oneindig. De Vloerenman heeft alle tegels van Novabell in het assortiment opgenomen, waardoor de keuze oneindig is. Elke type tegel van Novabell kan geleverd worden. De series die niet op de website staan kunnen wij voor u bestellen. Daarom kunnen wij van De Vloerenman het beste leveren aan onze klanten. Vloertegels van de beste merken koopt u bij ons.

Kies voor De Vloerenman

Op zoek naar nieuwe Novabell tegels en wilt u graag professionele hulp krijgen? Of wilt u enorm graag nieuwe vloertegels kopen van de beste merken, maar heeft u gewoonweg nog niet de juiste specialist gevonden die u kan helpen aan vloertegels van de beste kwaliteit? Kies dan voor De Vloerenman, want wij leveren een echte service aan de klant. Waarom u voor ons moet kiezen

Bekijk het assortiment

In onze webshop is het complete aanbod te vinden van Novabell. De Vloerenman kan u alle soorten/type tegels van Novabell leveren. De verschillende series zijn in een goed overzicht te vinden in de webshop. Bekijk ze nu snel!

Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Novabell die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://novabell.it

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?