4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Keramisch parket houtlook

Zoekt u een nieuwe vloer voor in uw woning die uw hele leven meegaat en beschikt over een prachtige houtlook, maar niet de nadelen heeft van echt eiken parket? Kies dan voor eiken keramisch parket. Bij de Vloerenman vindt u een enorm aanbod dat u nog beter kunt bekijken in onze showroom.
Al ruim 20 jaar helpen we voornamelijk particulieren de perfecte vloer te vinden voor in hun huis. Maar we bieden nog veel meer diensten aan. Zo kunt u uw keramische vloer direct door ons laten leggen tegen een kleine meerprijs. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met op. Ons keramisch parket met een houtlook in het echt bekijken? Maak een afspraak en kom langs!

Keramisch parket houtlook
Lijkt op echt hout
Duurzaam
Onderhoudsvrij

A-kwaliteit keramisch parket eiken

We hebben in ons assortiment uitsluitend keramisch parket met een houtlook van de beste merken opgenomen. Daar komt bij dat we alle vloerdelen rechtstreeks inkopen bij de fabrikanten in Spanje en Italië. Op die manier kunnen we garanderen dat de kwaliteit van het keramisch parket eiken altijd hetzelfde is en tegels aanbieden tegen de scherpst mogelijke prijzen. Bij de Vloerenman heeft u keuze uit eikenhout parket van de volgende A-merken:


Heeft u een paar mooie keramische tegels gezien en wilt u ze komen bezichtigen? Kom dan zeker langs in onze showroom in IJsselstein. Hier voorziet onze medewerker u van persoonlijk advies en kunt u al uw vragen stellen. Mocht u nu al een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op.

De Vloerenman legt keramisch parket met een eiken uitstraling in alle ruimtes

Veel mensen weten niet dat keramische tegels met een houtlook ook een heel mooie vloer kunnen vormen in de slaapkamer, de badkamer, de keuken en zelfs het toilet. Interesse en benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u vooral adviseren.

Naast dat u keramische tegels in bijna elke ruimte in huis kunt laten leggen, is het mogelijk om te variëren met het legpatroon. Het visgraat legpatroon is op dit moment bijvoorbeeld heel populair.

De Vloerenman legt keramisch parket met een eiken uitstraling in alle ruimtes

De voordelen van keramisch parket met een houtlook

Ga voor de beste kwaliteit keramisch parket van de Vloerenman en profiteer van alle voordelen van dit materiaal:.

  • Onderhoudsvrij
  • Niet te onderscheiden van echt hout
  • Vlekken trekken niet in de vloer
  • Krasbestendig
  • Slijtvast

  • Vuurvast
  • Goed bestand tegen water
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Verkleurt niet
  • Gaat uw hele leven mee

Neem contact op of maak een afspraak

Als u een vraag heeft of meer informatie wilt over ons aanbod eiken keramisch parket, neem dan gerust contact op. We zijn makkelijk te bereiken via 030 687 3487 of [email protected].

Wilt u onze prachtige vloeren komen bezichtigen? Maak dan snel een afspraak en kom langs in IJsselstein. We staan klaar om u te adviseren!

Neem contact op of maak een afspraak

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?