De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Keramisch parket grijs

Op zoek naar een nieuwe vloer voor in de woonkamer met een stijlvolle uitstraling? Kies voor keramisch parket in het grijs. Hiermee creëert u een grijze houtlook vloer met alle voordelen van keramiek en geen van de nadelen van echt hout. Bekijk ons enorme assortiment vloertegels en moderniseer uw interieur!

Al sinds 1999 helpen we dagelijks veel klanten aan een complete vloer van hoogwaardig keramiek en leggen we deze indien gewenst ook. Kom langs in onze showroom om uw keramisch parket in het grijs uit te zoeken. Aan de hand van uw (woon)wensen voorzien we u van persoonlijk advies. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak om onze showroom in IJsselstein te bezoeken.

Keramisch parket grijs
Lijkt op echt hout
Duurzaam
Onderhoudsvrij

Hoogwaardig keramisch parket in het grijs van A-merken

Bij de Vloerenman verkopen we enkel keramisch parket in het grijs van de beste A-merken. Onze producten kopen we niet in bij tussenhandelaren, maar direct bij de fabrikanten in Spanje en Italië. Hierdoor kunnen we u verzekeren van de hoogste kwaliteit keramische vloeren én zijn ze zo scherp mogelijk geprijsd. Welke soort of maat vloerdelen u ook wilt in uw woning, we hebben het voor u! Kies uit de mooiste grijze vloeren van de volgende A-merken:

Kom langs in onze showroom om de vloeren te bezichtigen en belopen. Alleen zo krijgt u een goed beeld van welk keramisch parket in het grijs aan uw smaak voldoet. Aan de hand van uw voorkeuren geven we u hier bovendien persoonlijk advies. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak via onderstaande button.

Keramisch parket grijs: geschikt voor alle ruimtes in huis

Bij de Vloerenman leggen we de meeste vloeren van keramiek in woonkamers, maar keramisch parket is voor bijna iedere ruimte in uw woning geschikt. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, het toilet, de eetkamer, de badkamer en de gang. Dit komt doordat keramiek enorm robuust en makkelijk te onderhouden is.

Keramisch parket grijs: geschikt voor alle ruimtes in huis

De voordelen van keramische vloertegels met een houtlook

Keramisch parket heeft enorm veel voordelen en geen van de nadelen van een echte houten vloer:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Uitstraling identiek aan die van echt hout
  • Vlekken verleden tijd
  • Krasvast en slijtvast
  • Verkleurt niet

  • Vuurvast
  • Waterbestendig
  • Te leggen in het patroon visgraat
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Gaat levenslang mee

Bezoek onze showroom of neem contact op

Wilt u meer informatie over keramisch parket in het grijs of onze professionele legservice? Neem dan contact met ons op via 030-6873487 of stuur een e-mail naar [email protected].

Heeft u interesse in een nieuwe vloer van de Vloerenman en wilt u de verschillende soorten houtlook vloertegels bezichtigen en belopen? Maak dan een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom in IJsselstein. Een van onze medewerkers voorziet u hier op basis van uw woonwensen van persoonlijk advies en zoekt samen met u het ideale keramisch parket uit. Meet vooraf het aantal vierkante meter op, zodat we direct kunnen bepalen hoeveel vloerdelen u nodig heeft.

Bezoek onze showroom of neem contact op

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?