4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Keramisch parket licht eiken

Bent u op zoek naar een vloer die levenslang meegaat en eruitziet als een echte houten vloer? Bekijk dan ons brede aanbod keramisch parket met een licht eiken look. Met deze stijlvolle keramische houtlook tegels geeft u uw interieur een nieuw leven en creëert u veel sfeer!

Bij de Vloerenman hebben we door de jaren heen al duizenden tevreden klanten in onze showroom mogen ontvangen en hen geholpen met het vinden van de perfecte vloer voor in hun woning. Wilt u de plaatsing van het keramisch parket licht eiken uitbesteden? Hiervoor kunt u onze professionele vloerenmannen inschakelen. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Keramisch parket licht eiken
Lijkt op echt hout
Duurzaam
Onderhoudsvrij

Licht eiken keramisch parket van A-merken in diverse soorten en maten

Bij de Vloerenman hebben we keramisch parket met een licht eiken look in veel soorten en maten. We kopen onze producten direct in bij de Spaanse en Italiaanse fabrikanten. Dit heeft als voordeel dat we de kwaliteit goed kunnen waarborgen en uw favoriete keramisch parket in de juiste kleur en maat tegen de scherpste prijs kunnen aanbieden. In onze showroom heeft u de mogelijkheid om alle hoogwaardige vloeren van de volgende A-merken te bezichtigen en belopen:


In onze showroom heeft u alle tijd om de juiste vloer voor in uw woning uit te kiezen. Op basis van uw wensen en smaak voorzien we u van persoonlijk advies en kunnen we u zo goed mogelijk helpen.

Geschikt voor alle ruimtes in uw woning

Ons keramisch parket licht eiken komt niet alleen in de woonkamer helemaal tot zijn recht. Het is ook heel geschikt voor in de keuken, het toilet, de eetkamer, de badkamer en de gang. Dit komt doordat keramiek enorm robuust en makkelijk te onderhouden is.

Geschikt voor alle ruimtes in uw woning

De voordelen van keramisch parket licht eiken

Om een goede keuze te kunnen maken, is het handig om de voordelen te weten van keramisch parket:

  • Makkelijk te onderhouden
  • Uitstraling niet van echt hout te onderscheiden
  • Geen last van vlekken
  • Krasvast en slijtvast
  • Vuurbestendig

  • Goed bestand tegen water
  • Te leggen in het patroon visgraat
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Verkleurt niet in de zon
  • Gaat een heel leven mee

Neem contact op of maak een afspraak

Mogen we u helpen een nieuwe keramische vloer uit te zoeken of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 030-6873487 of stuur een e-mail naar [email protected].

Wilt u het keramisch parket met een licht eiken look eerst bezichtigen? Maak dan een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom. Hier wordt u door een vakbekwame medewerker geholpen en zoekt u samen met hem een vloer uit die aan uw smaak voldoet en past bij uw interieur. Ook bepaalt hij met u de juiste afmeting en rekent hij uit hoeveel vierkante meter keramisch parket gelegd moet worden.

Neem contact op of maak een afspraak

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?