De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Donkere visgraat vloer

Bent u op zoek naar de perfecte donkere vloerdelen die u in een visgraatpatroon kunt leggen? Bekijk dan de soorten donker keramisch parket van de Vloerenman. De look van ons keramisch parket is identiek aan de uitstraling van echt hout en heeft geen van de nadelen.

We helpen al meer dan 20 jaar klanten uit alle delen van Nederland de best passende vloer te vinden voor hun interieur. Wilt u ook dat we het keramisch parket leggen, dan doen we dit graag voor u tegen een kleine meerprijs. Maak een afspraak en kom langs in IJsselstein om uw favoriete donkere visgraat vloer in het echt te bekijken.

Donkere visgraat vloer
Lijkt op echt hout
Duurzaam
Onderhoudsvrij

A-kwaliteit donker keramisch parket

Bij de Vloerenman vindt u enkel visgraat vloeren van de hoogste kwaliteit. We kopen ons keramisch parket direct in bij de fabrikanten in Italië en Spanje en kunnen u daarom ook verzekeren van een constante kwaliteit en de beste prijzen. U heeft bij ons keuze uit donker keramisch parket van de onderstaande A-merken:

Breng een bezoek aan onze showroom om uw donkere visgraat vloer te bezichtigen en belopen. Als u advies nodig heeft, dan geeft onze medewerker u dat graag. Heeft u nu al een prangende vraag of wilt u alvast telefonisch meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Donkere visgraat vloer: geschikt voor iedere ruimte in huis

Als mensen een nieuwe vloer willen laten leggen met tegels, dan gebeurt dat vaak in één keer over de gehele begane grond, mogelijk in het visgraatpatroon. Maar een keramische vloer kan ook heel mooi zijn in de badkamer, slaapkamer of gang. Mogelijkheden bespreken? Laat u adviseren in de showroom!

Donkere visgraat vloer: geschikt voor iedere ruimte in huis

De voordelen van een donkere visgraat vloer

Keramisch parket heeft geen van de nadelen van een echte houten vloer. De voordelen van keramiek zijn onder andere:

  • Onderhoudsvrij
  • Qua look identiek aan hout
  • Geen last van vlekken
  • Krasbestendig
  • Slijtvast

  • Vuurvast
  • Waterbestendig
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Verkleurt niet
  • Gaat een heel leven mee

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Heeft u een vraag voor de Vloerenman of wilt u meer informatie over een donkere visgraat vloer? U bereikt ons eenvoudig via 030 687 3487 of [email protected].

Heeft u al mooie keramische visgraat tegels gevonden en wilt u ze komen bezichtigen? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom.

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?