4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Keramisch parket 30x120 cm

Stijlvolle parketvloeren
Een vloer met de uitstraling van een echte houten vloer, maar dan zonder het vele onderhoud. Met keramisch parket 30×120 is het mogelijk. Deze vloersoort is duurzaam, onderhoudsarm én heeft een prachtige natuurlijke uitstraling.

Een houten vloer moet regelmatig onderhouden worden. Denk aan het schuren en oliën van het oppervlak om de vloer mooi te houden. Met keramisch parket is dat niet nodig. Dit is namelijk een zeer stevige en daardoor onderhoudsarme vloersoort.

Ons keramisch parket 30×120 cm is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals eiken, grijs, donker en licht. Er is zelfs keramisch parket met een patroon. Daarnaast is keramisch parket zeer geschikt voor vloerverwarming.

Wilt u het keramisch parket in het echt komen bekijken? We heten u van harte welkom in onze showroom in IJsselstein.

Keramisch parket 30x120 cm
Duurzaam
Geschikt voor vloerverwarming
Diverse looks

Waarom keramisch parket van 30×120 cm?

Het keramisch parket van 30×120 cm is ideaal wanneer u een ruimte langer wilt laten lijken. De tegels hebben een langwerpige vorm en zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Hierdoor creëren ze een ruimtelijke en warme uitstraling in iedere ruimte. Deze vloeren zijn ook nog eens onderhoudsarm en slijtvast, waardoor u er niet veel omkijken naar hebt. Hierdoor is keramisch parket een voordeliger alternatief voor een echte houten vloer.

Keramisch parket in verschillende stijlen

Ons keramisch parket is verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en patronen. Zo vindt u altijd de parketvloer die het beste in uw interieur past. Heeft u de voorkeur voor een bepaald merk? De Vloerenman levert keramisch parket van bekende merken, zoals CaesarSant AgostinoAtlas ConcordeMichel Oprey en BeisterveldErgon en Marazzi. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de diverse stijlen en merken die u in ons aanbod tegenkomt.

Ontdek ons keramisch parket 30×120 cm

Houtlook keramisch parket

De Serenissima Norway Beautiful Shade heeft een geleefde en robuuste uitstraling. Deze serie is namelijk geïnspireerd op hout dat jarenlang is blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden. Iedere vloer uit deze serie heeft een eigen verhaal. Dit geeft uw woning een unieke sfeer.

Ontdek ons keramisch parket 30×120 cm

Parket met patroon

Bent u op zoek naar een unieke parketvloer die opvalt? Dan heeft u met de Caesar Vibe Frost de juiste vloer gevonden. De verfijnde structuur geeft de vloer een bijna versleten uitstraling. De serie is leverbaar in verschillende kleuren en ook in andere formaten dan 30×120 cm.

Parket met patroon

Donker keramisch parket

Een strakke en moderne look creëert u met donkerkleurig keramisch parket. De Marazzi Treverkhome Quercia vloer straalt luxe uit. Wat opvalt is dat de verhouding tussen knoesten en nerven perfect in balans is. Hierdoor ontstaat de levensechte uitstraling van een eikenhouten vloer.

Vind uw ideale keramisch parketvloer

De specialisten van de Vloerenman helpen u graag bij de zoektocht naar uw ideale keramische parketvloer. We bespreken graag samen uw wensen en laten u verschillende mogelijkheden zien die daarop aansluiten. Wanneer we de juiste vloer hebben gevonden, maken we een afspraak om het parket te komen leggen. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om vloerverwarming te laten plaatsen. Dat kan tegelijkertijd met het leggen van het parket.

Keramisch parket met een ander formaat

Bekijk ook eens onze andere formaten keramisch parket. De vloertegels zijn ook allemaal te bezichtigen in onze showroom.

Prijs van ons keramisch parket 30×120 cm

Wat een vloer van keramisch parket kost, hangt af van diverse factoren. Uiteraard maakt het uit welke parketvloer u kiest, maar ook de oppervlakte, de ruimte en de gewenste service bepalen we de prijs. Bezoek onze showroom en ontvang een offerte op maat. U kunt ons ook bellen via 030-687 3487 of ons contactformulier invullen.

Showroom

Benieuwd naar hoe ons keramisch parket er in het echt uit ziet? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. We adviseren u graag!

U kunt ook contact opnemen via 030-687 3487 of ons contactformulier.

 Showroom

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?