Caesar tegels, tijdsloze duurzaamheid

Caesar

Sinds de oprichting in 1988 is de missie van Caesar tegels duidelijk. Het innoveren van de tegelmarkt. Caesar doet dit op geheel eigenwijze manier. Deze fabriek weet keer op keer te verbazen. Caesar tegels mogen niet zomaar door iedereen verkocht worden. Gelukkig zijn wij sinds 2003 selected dealer van deze prachtige fabriek. Kom langs en laat u inspireren door de diversen vloertegels van topkwaliteit.

Zoek uw ideale tegel

Alle series
  • Toon meer...
Alle Afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

De diversen series vloertegels van Caesar

Wij kunnen alle tegels van Caesar voor u leveren. Welk type u ook wilt. Ook series die niet bij ons op de website staan kunnen wij voor u bestellen en leveren. Zelfs de artikelen die niet standaard in Nederland worden geleverd. Denk hierbij ook aan diversen decortegels en speciaal afgewerkte tegels.

Op zoek naar Caesar tegels?

Ben u op zoek naar een specifieke tegel van Caesar? Vul dan ons contact formulier in een wij zullen voor u een scherpe aanbieding maken! Mocht u toch nog op zoek zijn naar andere tegels van Caesar die niet hier bij ons op de website staan? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen op de website van de fabriek via: http://www.caesar.it