Sant Agostino houtlooktegels en keramisch parket

Sant Agostino

De beste vloertegels en houtlooktegels van Sant Agostino vindt u bij ons. Deze topfabriek uit Italië is momenteel goed bezig op het gebied van ontwikkeling van het keramische parket. Met de S-wood serie en de Nature serie weet Sant Agostino zich te onderscheidingen van het huidige aanbod aan houtlooktegels. Wij zijn er benieuwd wat voor nieuwe types dit jaar door hun zullen worden geïntroduceerd. Het volgende is in ieder geval zeker: Kiest u voor Sant Agostino vloertegels dan kiest u voor kwaliteit en degelijkheid.

Zoek uw ideale tegel

Alle series
  • Toon meer...
Alle Afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

In verband met de huidige Corona-crisis is het ook mogelijk om buiten openingstijden een afspraak te maken, inclusief zondag, maandag en avonduren!

Klik hier om een afspraak te maken.

WhatsApp chat