• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Keramisch parket 30×180 cm

Onderhoudsarm en stijlvol

Alle karakteristieken van een prachtige houten vloer, zonder het vele onderhoud. Als u kiest voor keramisch parket 30×180 cm, haalt u een sfeervolle vloer in huis. Maar dan wel onderhoudsarm en stoot- en krasbestendig.

Vergeet oliën en schuren, het onderhoudsarme keramisch parket 30×180 cm is haast niet van een houten vloer te onderscheiden. Daarbij zorgt het duurzame karakter van deze vloer ervoor zorgt u op de lange termijn goedkoper uit bent dan bij een houten vloer!

Keramisch parket 30×180 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikbaar in vele varianten, zoals eiken, grijs, donker en licht. Er is zelfs keramisch parket met patroon. Daarnaast is keramisch parket, in tegenstelling tot vele echte houten vloeren, perfect geschikt voor vloerverwarming.

Wilt u het keramisch parket in het echt beleven? We heten u van harte welkom in onze showroom in IJsselstein.

 

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

  • Duurzaam
  • Stoere en robuuste uitstraling
  • Onderhoud en krasvrij

Kies voor keramisch parket van 30×180 cm

Het keramisch parket van 30×180 cm heeft een prachtige houtlook die bijna niet van echt hout te onderscheiden is, ongeacht de ruimte waar u het toepast. Dankzij de onderhoudsarme en slijtvaste karakteristieken haalt u ‘the best of both worlds’ in huis. Daarnaast is keramisch parket uitstekend te combineren met vloerverwarming, die de Vloerenman tevens graag voor u installeert. Zo is de investering in deze vloer een duurzamere en uiteindelijk goedkopere oplossing dan een echte houten vloer.

Verschillende soorten keramisch parket

Zoveel mensen, zoveel wensen. Smaken verschillen, maar ook de toepassingen. Daarom biedt de Vloerenman een breed scala aan verschillende stijlen keramisch parket van de afmeting 30×180 cm. De Vloerenman biedt enkel hoogwaardige kwaliteit en is leverancier van bekende merken. Zo leveren en realiseren we keramisch parket van Caesar, Sant Agostino, Atlas Concorde, Michel Oprey en Beisterveld, Ergon en Marazzi. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de verschillende stijlen keramisch parket 30×180 cm die beschikbaar zijn.

Ontdek ons keramisch parket 30×180 cm

Licht keramisch parket

Dankzij het grote formaat van deze tegel, zult u versteld staan van hoe levensecht de Punteruolo Rovere van Pietra Di Casa lijkt. Deze lichte variant van keramisch parket in de afmeting 30×180 cm geeft uw woning een karakteristieke, warme uitstraling. Daarnaast zorgt de grootte van de tegel voor een ruimtelijk gevoel.

Eiken parket

Voor een keramisch parket dat luxe en warmte uitstraalt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Moda Reserve Nocciola. Dit prachtige keramische parket toont de nerf van een doorgezaagde eik, die ook nog eens levensecht aanvoelt. Dankzij de afmeting van 30×180 cm, wordt het gevoel van ruimte en luxe nog eens bevestigd. Met een keramisch parket met eiken look haalt u een vloer in huis die iedere ruimte naar ongekende schoonheid tilt.

Grijs keramisch parket

Voor een strakke, moderne houtlook, maar met behoud van warmte, is grijs keramisch parket een perfecte optie. In het formaat 30×180 cm hebben we de Mo-da Reserve Avorio beschikbaar. Modern zonder in te boeten aan warmte, dankzij de uniciteit van iedere ‘houtnerf’ en ‘knoest’.

Vind de keramische parketvloer van uw dromen bij de Vloerenman

De Vloerenman staat bekend om zijn uitstekende service. We staan voor u klaar om te helpen met het vinden van de keramische parketvloer van uw dromen. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn en als u uw keuze heeft gemaakt bestellen we het keramisch parket. We spreken met u een datum af om het parket te komen leggen. U heeft bij ons ook de mogelijkheid om vloerverwarming te laten plaatsen. Dat kan tegelijkertijd met het leggen van het keramische parket.

Andere formaten keramisch parket

Bij de Vloerenman schaft u niet alleen uw keramische parket in de afmeting 30×180 cm aan, u vindt bij ons ook tegels met kleinere formaten.

Prijs van ons keramisch parket 30×180 cm

Iedere vloer is verschillend, daarom verschilt ook de prijs. Afhankelijk van onder andere de oppervlakte, de ruimte, de service en natuurlijk het type keramisch parket, bepalen we de kosten. We berekenen die graag voor u. U kunt onze showroom bezoeken om zo een offerte op maat te krijgen van ons. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via 030-687 3487 of ons contactformulier invullen. We staan voor u klaar!

Showroom

Benieuwd naar hoe ons keramisch parket 30×180 cm er in het echt uit ziet? Neem dan een kijkje in onze showroom. We geven u hier met alle plezier een passend advies.

U kunt ook contact opnemen via 030-687 3487 of ons contactformulier.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
Alle kleurtinten
Donker Licht

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Voor een goede indruk bezoekt u onze showroom

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Breng dan een bezoek aan onze showroom en vertel ons wat uw wensen zijn. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en aan de hand daarvan geven we een passend en vrijblijvend advies. Onze showroom geeft een perfecte impressie van hoe ons keramisch parket in de afmeting van 30×180 cm uw ruimte kan voorzien van een nieuwe look. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, maar dat hoeft niet per se. We zien u graag in onze showroom!

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat