• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Keramisch parket 26×160 cm

Keramisch parket van 26×160 lijkt net echt!

Bij de Vloerenman koopt u vloertegels die net op echt hout lijken. Met het keramische parket 26×160 cm profiteert u dan ook van de voordelen van keramiek en ervaart u niet de nadelen van echt hout. Zo zijn de tegels kras- en stootbestendig, onderhoudsvrij en duurzaam.

Heeft u interesse in de tegels? Bij de Vloerenman profiteert u van onze service, daarom bestelt u de tegels in onze showroom, zodat we u hier goed bij kunnen helpen. Hiervoor neemt u contact met ons op of bezoekt u onze showroom in IJsselstein.

 

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

  • Duurzaam
  • Stoere en robuuste uitstraling
  • Onderhoud en krasvrij

Voordelen van ons keramische parket 26×160 cm

Keramisch parket geeft de ruimte een aangename sfeer. Met het keramische parket in de afmeting 26×160 cm geniet u jarenlang van een prachtige houtlook vloer of wand. De tegels lijken net op echt hout en zijn onderhoudsvrij, kras- en stootbestendig en perfect te combineren met vloerverwarming. Voordelen die u meestal niet ervaart met een echte houten vloer.

Keramisch parket van 26×160 cm voor elke stijl

Bij de Vloerenman vindt u keramisch parket van 26×160 cm in verschillende tinten en geschikt voor verschillende stijlen. We lichten hieronder graag twee tegels uit.

Strak en minimalistisch

De Castelvetro Aequa Cirrus is een prachtige vloertegel met een grijstint. De print varieert per tegel, waardoor het veel op echt bewerkt hout lijkt. Op de foto hiernaast ziet u hoe de tegel is gebruikt in een museum met een strakke en minimalistische look.

Warm en knus

De Aequa serie van Castelvetro is een collectie in uiteenlopende tinten. Hierboven zag u al de grijstint, hiernaast ziet u juist een warme tint die perfect te combineren is met planten. Op de foto ziet u de Castelvetro Aequa Castor tegels.

Diverse afmetingen mogelijk

Naast ons keramisch parket in de afmeting 26×160 cm verkopen we keramisch parket in andere afmetingen. U kiest bijvoorbeeld voor kleinere of grotere tegels.

De service van de Vloerenman

Bij de Vloerenman kunt u vertrouwen op onze service. We verzorgen namelijk de complete aanleg van uw keramische parket 26×160 cm. Op onze website bekijkt u al onze tegels. Zodra u een tegel heeft gevonden waarin u geïnteresseerd bent, bezoekt u onze showroom. We bespreken graag alle mogelijkheden met u en stellen vervolgens een offerte voor u op. Als u akkoord gaat, plannen we een datum in. Op de afgesproken datum komen we langs om de tegels te leggen. Heeft u ook gekozen voor vloerverwarming? Dan installeren we die eerst.

Prijs van uw nieuwe vloer

Iedereen is geïnteresseerd in een andere soort tint, plint, kleur of afwerking. Daarom bieden we op onze website geen standaardprijzen voor ons keramische parket 26×160 cm. Als u graag wilt weten hoeveel uw nieuwe vloer kost, neem dan contact met ons op. We stellen graag een offerte op maat voor u op.

Showroom in IJsselstein

In onze showroom in IJsselstein bekijkt u al onze tegels in het echt. Hier krijgt u ook de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen.

Wilt u graag eerst weten of de tegel wel bij uw interieur past? U mag een sample meenemen, zodat u hem thuis rustig kunt bekijken. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Voor slechts een paar vragen heeft uiteraard ook de mogelijkheid om te bellen naar 030-687 3487 of door ons contactformulier in te vullen.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
Alle kleurtinten
Donker Licht

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Bezoek onze showroom voor een impressie

In onze showroom krijgt u een goede indruk van ons keramisch parket 20×120 cm. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen en smaak geven we vrijblijvend een professioneel advies. Een afspraak maken behoort tot de mogelijkheden, maar dat is niet noodzakelijk. Tot snel in onze showroom!

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat