4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Waarom zijn houtlook tegels zo populair?

Ontdek of een keramische houtlook vloer in uw huis past

Houtlook vloeren zijn heel trendy en bijna iedereen wil ze in huis hebben. Houtlook tegels zijn gemaakt van keramiek en enorm duurzaam. Ze zijn qua look en loopgevoel niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Het kan zelfs zijn dat u al een keer op een keramische houtlook vloer gelopen hebt zonder dat u het door had. Zo overtuigend zijn keramische houtlook tegels.

In dit blog komt u alles te weten over keramische houtlook tegels en waarom ze zo enorm populair zijn. Ontdek ook meteen of een keramische houtlook vloer in uw woning past.

Witte houtlook tegels van vloerenmantegels.nl

Houtlook tegels kunnen overal worden gelegd

Een van de grootste redenen waarom veel mensen kiezen voor keramische houtlook tegels, is omdat u ze overal in en rondom uw huis kunt (laten) leggen. In de 20ste eeuw werden tegelvloeren voornamelijk gelegd in badkamers, toiletruimtes en keukens. Tegenwoordig worden ze ook veel gebruikt in moderne interieurs om de woonkamer, slaapkamer en tuin te voorzien van een natuurlijke houten uitstraling.

Kortom, het gebied om houtlook tegels te gebruiken is in de afgelopen 20 jaar enorm vergroot. Lees verder en ontdek wat de mogelijkheden zijn per ruimte in huis.

Houtlook tegels in de woonkamer

Bent u net verhuisd of wilt u de woonkamer renoveren? Bij de Vloerenman heeft u keuze uit enorm veel soorten houtlook tegels. Ze zijn verkrijgbaar in de meest fantastische, natuurlijke kleuren en allerlei afmetingen. Een keramische houtlook vloer is een uitstekende vervanger van het ouderwetse eiken parket en gaat veel langer mee.

Marazzi Treverkmust Taupe

Houtlook tegels in de badkamer

Zoekt u nieuwe tegels die perfect passen bij het interieur van uw badkamer? Bekijk dan eerst ons online aanbod houtlook tegels en maak vervolgens een afspraak om ze te bezichtigen in onze showroom.

Het mooie van houtlook tegels is dat u ze niet alleen op de vloer kunt leggen, maar ook tegen de wand kunt bevestigen. Zo maakt u van uw badkamer één geheel.

Rex Planches Amande

Houtlook tegels slaapkamer

Keramiek heeft zich ook in de slaapkamer gevestigd. Hieronder geven we u drie redenen waarom u zou moeten kiezen voor houtlook tegels in de slaapkamer:

  1. Wilt u het beste rendement en een vloer die de warmte lang vasthoudt? Kies dan voor een tegelvloer.
  2. Wilt u een hygiënische en praktische vloer die makkelijk schoon te maken is en een natuurlijke houten uitstraling heeft? Kies dan voor houtlook tegels.
  3. Heeft u een stofallergie? Ook dan is een keramische vloer de beste keuze.

 

Marazzi Treverkstage White

Houtlook tegels in de keuken

Al sinds jaar en dag liggen er in de meeste huizen tegelvloeren in de keuken. In de 20ste eeuw waren dit niet altijd de mooiste vloeren, maar wel heel praktische vloeren.

Bij de Vloerenman vindt u alleen keramische tegels die heel praktisch zijn en ook een prachtige houten uitstraling hebben. We beschikken over een breed aanbod, waardoor we bijpassende tegels hebben voor ieder interieur.

Marazzi Treverkheart Taupe

Houtlook tegels buiten

Veel terrassen worden gemaakt met tegels van beton in plaats van keramiek. Het voordeel hiervan is dat u goedkoper uit bent, maar voor de rest is keramiek beter dan beton.

Keramische tegels zijn makkelijker te onderhouden, blijven vlekvrij dankzij de beschermende toplaag en zijn een stuk duurzamer. Ook heeft u veel meer kleurkeuze. Ons aanbod bezichtigen? Kom langs in de showroom!

Sant agostino Primewood Nut

Voordelen houtlook tegels

Houtlook tegels zelf leggen

Bent u een echte doe-het-zelver en houdt u wel van een uitdaging? Kies er dan voor om uw nieuwe vloer zelf te leggen. Nog geen idee welke houtlook tegels perfect zijn voor in uw woning? Laat u dan eerst inspireren op onze Pinterest-pagina.

De ideale houtlook tegel op Pinterest gevonden? Zoek het bijbehorende product op onze website en maak een afspraak om langs te komen in onze showroom. Bent u helemaal weg van de nieuwe vloer, koop de keramische tegels dan meteen en we bezorgen ze zo snel mogelijk bij u thuis.

Houtlook vloer laten leggen door onze vakmannen

Bent u niet zo handig en wilt u de houtlook vloer laten leggen? Maak dan gebruik van onze professionele legservice. We staan u van begin tot eind bij en realiseren voor u een prachtige en praktische vloer. Als u het eindresultaat ziet en de tegels beloopt, begrijpt u pas echt waarom keramische houtlook vloeren zo immens populair zijn.

 

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?