De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Keramisch parket badkamer

Keramisch parket voor een natuurlijk en warm effect
Kies voor keramisch parket in de badkamer als u fan bent van een natuurlijke en warme uitstraling. Het keramische parket van de Vloerenman is de ideale vloerbedekking, want het is te combineren met vloerverwarming en het is van hoge kwaliteit. U geniet jarenlang van deze mooie tegels op uw vloer, maar ook op uw wand!

Bekijk ons aanbod hieronder of bezoek onze showroom om de tegels in het echt te bekijken.

Keramisch parket badkamer
Warme en natuurlijke look
Onderhoudsvrij
Geschikt voor vloerverwarming

Simpel of juist extreem luxe met keramisch parket

Met keramisch parket in de badkamer kunt u alle kanten op. Wilt u een volledige thuisspa creëren of gewoon uw badkamer renoveren? Het keramische parket van de Vloerenman past overal goed bij. De keramische tegels met houtlook hebben dan ook vele voordelen. Ze zijn onderhoudsvrij, kras- en stootbestendig en perfect in combinatie met vloerverwarming.

Simpel of juist extreem luxe met keramisch parket

De voordelen van keramiek tegenover echt hout in de badkamer

De vloeren en muren van een badkamer krijgen veel te verdragen. Het is er dagelijks vochtig of nat en het kan er erg warm worden. Met echt hout bestaat de kans dat uw vloer wordt aangetast en er niet meer mooi uit ziet. Uiteraard bestaan er houtsoorten die bestand zijn tegen water, maar deze moeten dan weer goed behandeld worden, zodat het hout niet verkleurt. En nog altijd is er dan het nadeel van het jaarlijkse onderhoud. Met keramisch parket in de badkamer hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken.

Showroom van de Vloerenman

Bent u geïnteresseerd in keramisch parket voor in uw badkamer, maar wilt u onze vloertegels eerst nog even het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom in IJsselstein. We heten u graag welkom en geven u advies voor uw badkamer.

Showroom van de Vloerenman

Gebruik ons keramisch parket voor de vloer én de wand

Het keramische parket van de Vloerenman is geschikt voor de vloer en de wand. Op deze manier creëert u in uw badkamer één geheel. Dit geeft uw badkamer een moderne uitstraling.

Keramisch parket voor in de badkamer in verschillende afmetingen

Bij de Vloerenman verkopen we keramische parket in verschillende afmetingen. U bepaalt zelf wat u mooi vindt. Een aantal van onze populaire afmetingen zijn:

 

 

Prijs van ons keramische parket

Bij de Vloerenman onderscheiden we ons in onder andere de prijs. De tegels die we leveren bieden we namelijk aan tegen een ontzettend scherpe prijs. Het keramische parket komt rechtstreeks van de fabrikanten in Italië en Spanje. Als u graag inzicht wilt in onze tarieven, bezoekt u onze showroom of neemt u contact met ons op.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over uw nieuwe droomvloer? We helpen u graag verder. We vinden het bij de Vloerenman belangrijk dat u echt tevreden bent met uw keuze. We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken.

Heeft u slechts een paar vragen, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen via 030 687 3487 of via ons contactformulier.

Heeft u nog vragen?

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?