4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Keramisch parket 25x150 cm

Prachtig parket 25×150 cm van keramiek

Kies voor keramisch parket in de afmeting 25×150 cm en geniet van de prachtige houtlook op uw vloer. Dankzij de keramiek geniet u jarenlang van uw parket. Ons keramische parket 25×150 cm is onderhoudsarm en kras- en stootbestendig. Daarnaast profiteert u van de look van een mooie houten vloer.

Wilt u graag meer weten over ons keramische parket of wilt u het in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in IJsselstein. We helpen u graag met het uitzoeken van het juiste parket.

Keramisch parket 25x150 cm
Duurzaam
Perfect voor vloerverwarming
Onderhoudsvrij

De voordelen van ons keramisch parket 25×150 cm

Onze keramisch parket 25×150 cm geeft uw woning een heel warme uitstraling. Daarnaast is ons keramisch parket, in tegenstelling tot een echte houten vloer, onderhoudsvrij en kras- en stootbestendig. U hoeft de vloer hierdoor dus niet jaarlijks te behandelen.

Keramisch parket 25×150 cm voor iedere woning

In ons assortiment vindt u diverse soorten keramisch parket 25×150 cm. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden.

Lichte houtlook

Ons keramisch parket Atlas Concorde Axi White Pine is een van onze prachtige tegels. De tegel heeft een mooie houtlook en staat perfect in elke ruimte.

 Lichte houtlook

Donkere houtlook

Houdt u meer van een wat donkere houtlook? Kies dan voor de Atlas Concorde Etic Pro Eucalipto Smoked. Deze tegels hebben een donkere kleur en geven uw vloer of wand een strakke uitstraling.

Donkere houtlook

Keramisch parket van kwaliteit

Bij de Vloerenman weten we dat dat smaken verschillen en daarom bieden we ons hoogwaardige keramisch parket 25×150 cm aan in diverse tinten en structuren. Neem vooral kijkje in onze showroom om onze prachtige tegels in het echt te bekijken. Heeft u een keuze gemaakt? Dan helpen we u graag verder. We bespreken de mogelijkheden en stellen een offerte op. Gaat u akkoord? Dan bestellen we de tegels en komen we op de afgesproken datum langs om ze te leggen.

Keramisch parket 25×150 cm: de prijs

Omdat elke ruimte anders is, geven we op onze website geen standaardprijzen weer voor ons keramisch parket. De prijs hangt namelijk af van een aantal factoren, zoals de service, de tegels en of u bijvoorbeeld ook vloerverwarming wilt. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of bezoek onze showroom.

Keramisch parket in andere afmetingen

Bij de Vloerenman vindt u naast ons assortiment met keramisch parket van 25×150 cm verschillende tegels met andere afmetingen. U weet zelf wat het beste bij uw woning past.

 

Showroom in IJsselstein

Bezoek onze showroom en bewonder ons keramisch parket in de afmeting 25×150 cm in het echt.

Voor vragen is het mogelijk om contact met ons op te nemen via 030-687 3487 of ons contactformulier.

 Showroom in IJsselstein

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?