De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

De 5 populairste vloeren van Atlas Concorde

Bij de Vloerenman hebben we enorm veel keramische houtlook tegels van de enkel beste merken. Zo vindt u bij ons tegels van onder andere Blustyle Barrique, Casa Dolce Casa, Castelvetro en natuurlijk Atlas Concorde. Dit laatstgenoemde A-merk is immens populair en wordt veel verkocht.

Er zijn altijd een aantal tegels die net dat streepje voor hebben en het beste worden verkocht. Heeft u uw definitieve keuze voor een nieuwe keramische vloer nog niet gemaakt, bekijk hieronder dan de 5 populairste vloertegels van Atlas Concorde en laat u inspireren.

1. Atlas Concorde NID Natural

De NID Natural van Atlas Concorde geeft uw woning de natuurlijke schoonheid van eikenhout in een warme houttint. Deze tegel heeft een rustige, ontspannen uitstraling en kan zowel in wildverband als visgraat gelegd worden.

Atlas Concorde NID Natural

2. Atlas Concorde Axi Dark Oak

De Atlas Concorde Axi Dark Oak wordt op een duurzame, praktische en veilige wijze geproduceerd. Deze houtlook tegel imiteert de schoonheid van versleten houtnerven die bij echt hout ontstaan door tijd en weersomstandigheden. De tegel kenmerkt zich door onregelmatige knoesten en tinten die zorgen voor een authentieke look.

Atlas Concorde Axi Dark Oak

3. Atlas Concorde Axi Grey Timber

De Atlas Concorde Axi Grey Timber is een keramische tegel die duurzaam geproduceerd wordt. Hij combineert een neutrale kleur met de prachtige houtstructuur die u normaal alleen terugvindt in een eiken vloer. Daarnaast is deze tegel perfect te leggen in combinatie met vloerverwarming.

4. Atlas Concorde Exence Vanilla

De Atlas Concorde Exence Vanilla is een houtlook tegel met een ontzettend gave, lichte print. Het unieke is dat de tegel leverbaar is in een strakke variant (zie afbeelding) of een variant met zaagsneden. In beide gevallen komt de natuurlijke houtlook mooi tot zijn recht. Een prachtig plaatje voor iedere woonkamer of andere ruimte in huis!

Atlas Concorde Exence Vanilla

5. Atlas Concorde Heartwood Moka

De Atlas Concorde Heartwood Moka is geïnspireerd op de warme, elegante en fijne houtstructuren van een echte houten vloer. Een werkelijk plaatje. Leuk feitje is dat de tegelvloer onderling een kleurspeling heeft, alsof deze lichtelijk verkleurd is. Een bijzondere tegel dus!

Atlas Concorde Heartwood Moka

Tips voor het vinden van de perfecte Atlas Concorde vloertegel

In ons assortiment vindt u alle populaire vloersoorten en nog veel meer. Wilt u inspiratie opdoen en u eerst goed oriënteren voordat u een aankoop doet? We geven u hieronder graag een aantal tips.

Tip 1: laat u inspireren op onze Pinterest pagina.

Tip 2: vergelijk de verschillende houtmotieven en kleuren in ons online assortiment.

Tip 3: kom langs in de showroom om alle keramische vloertegels te bekijken.

Tip 4: vraag om persoonlijk advies als u in onze showroom bent of bel 030 687 3487.

 

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?