4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Houtlook tegels 30x180 cm

Houtlook tegels 30×180 van keramiek
Leg een prachtige vloer aan met de houtlook tegels 30×180. Ondanks dat de tegels van keramiek zijn, lijken ze net van echt hout. Perfect voor in uw woning! De tegels zijn onderhoudsvriendelijk, goed te combineren met vloerverwarming en ze hebben een lange levensduur.

Bezoek onze showroom en bekijk de tegels. We adviseren u ook graag over uw nieuwe vloer.

Houtlook tegels 30x180 cm
Goed te onderhouden
Perfect voor vloerverwarming
Lange levensduur

De voordelen van keramische houtlook tegels 30×180 cm

De keramische houtlook tegels van de Vloerenman staan ook wel bekend als keramisch parket en zijn ideaal voor elk soort woning. Ze zijn onderhoudsvrij, perfect in combinatie met vloerverwarming en ze zijn kras- en stootbestendig. Bij een echte houten vloer krijgt u te maken met het jaarlijkse onderhoud. Met houtlook tegels 30×180 hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Bovendien zijn ze niet eens te onderscheiden van een echte houten vloer.

De kosten voor uw nieuwe droomvloer

Bij de Vloerenman vertellen we u graag meer over de prijs van uw nieuwe vloer tijdens uw bezoek aan onze showroom. We bieden geen standaardprijzen aan, maar stellen graag een offerte op maat voor u op. U weet dan precies wat u te wachten staat. We houden hierbij ook rekening met eventuele extra service en de betreffende ruimte.

De kosten voor uw nieuwe droomvloer

Houtlook tegels 30×180 perfect met vloerverwarming

We vinden het belangrijk dat onze tegels voor iedere woning geschikt zijn. Daarom zijn alle tegels die we aanbieden perfect te combineren met vloerverwarming. De vloer geleidt de warmte goed en zorgt ervoor dat uw hele woning verwarmd wordt. Heeft u nog geen vloerverwarming? We installeren de vloerverwarming ook als u dat wilt.

Andere afmetingen dan 30×180 cm

Onze grootste houtlook tegels zijn de 30×180 cm tegels. Wilt u liever een kleiner formaat? Bekijk dan hieronder nog meer populaire afmetingen voor onze houtlook tegels.

We leggen uw volledige vloer aan

We bieden onze houtlook tegels 30×180 niet alleen aan, we leggen ze ook in uw woning. Zo bent u in een keer klaar. Wilt u ook graag vloerverwarming? Die installeren we ook gerust.

  1. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op om een keuze uit ons assortiment te maken.
  2. Zodra u een keuze heeft gemaakt, bespreken we uw wensen en stellen we een offerte op.
  3. Vervolgens bestellen we de tegels bij onze fabrikant en zorgen we ervoor dat ze op tijd geleverd worden.
  4. Op de afgesproken datum komen we langs om de tegelvloer aan te leggen en, als u daarvoor gekozen heeft, de vloerverwarming te installeren.
  5. Na afloop sponzen we de vloer nog even netjes af.

Bezoek onze showroom

Bekijk de tegels in het echt in onze showroom in IJsselstein. U bent van harte welkom. Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen via 030-687 3487 of ons contactformulier.

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bezoek onze showroom

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?