4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Houtlook tegels 30x120 cm

Mooie keramische houtlook tegels 30×120
De houtlook tegel 30×120 cm is een erg populaire afmeting voor onze houtlook tegels. De lengte zorgt voor een realistische look van het hout. En dat helpt! Onze keramische houtlook tegels 30×120 zijn niet te onderscheiden van een echte houten vloer. Waarin ze een stuk beter zijn dan echte houten vloertegels is het onderhoud. Deze prachtige tegels zijn namelijk kras- en stootbestendig en onderhoudsvrij.

Bekijk onze tegels ook eens in het echt in onze showroom. We helpen u hier ook graag verder bij het project van uw nieuwe droomvloer.

Houtlook tegels 30x120 cm
Makkelijk te onderhouden
Perfect voor vloerverwarming
Lange levensduur

Keramische houtlook tegels vs. een echte houten vloer

Er is een aantal voordelen van een keramische houtlook vloer in uw woning ten opzichte van een echte houten vloer. Zo heeft u allereerst geen vaste kosten aan het jaarlijkse onderhoud van een houten vloer. Om parket mooi te houden, is het verstandig om het jaarlijks een goede onderhoudsbeurt te geven. Daarnaast zijn de houtlook tegels van 30×120 cm stoot- en krasbestendig.

Houtlook tegels 30×120 in combinatie met vloerverwarming

De houtlook tegels 30×120 cm van de Vloerenman worden ook wel keramisch parket genoemd en zijn allemaal perfect te combineren met vloerverwarming. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de tegels kromtrekken, ze zijn speciaal gemaakt om op vloerverwarming te leggen. Bij de Vloerenman leggen we ook vloerverwarming aan.

Hoeveel betaalt u voor houtlook tegels 30×120 cm?

Bij de Vloerenman staat service voorop. We willen geen verkeerde verwachting van de totaalprijs scheppen, daarom werken we niet met standaardprijzen voor onze tegels. Wilt u weten hoeveel u betaalt voor uw vloer met houtlook tegels 30×120 cm? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in IJsselstein. Aan de hand van uw wensen stellen we een vrijblijvende offerte op maat op.

Hoeveel betaalt u voor houtlook tegels 30×120 cm?

Diverse afmetingen voor uw houtlook tegels

Naast onze houtlook vloertegels van 30×120 cm, bieden we u tegels in andere formaten aan. Hieronder vindt u een greep uit onze verschillende afmetingen voor houtlook tegels.

De legservice van de Vloerenman

Bij de Vloerenman bieden we ook een legservice aan. Hierbij leggen we de houtlook tegels 30×120 cm die u bij ons koopt. Heeft u ook vloerverwarming bij ons besteld? Dan installeren we die uiteraard ook.

  1. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op.
  2. Maak een keuze uit ons assortiment en bespreek uw wensen met ons.
  3. Aan de hand van uw wensen en de ruimte waar de vloer komt te liggen, stellen we een offerte op.
  4. Vervolgens bestellen we de tegels bij onze fabrikant in Spanje of Italië en op de ingeplande datum komen we bij u langs om de tegels te leggen.
  5. Zodra we klaar zijn, sponzen we de vloer nog eens goed af.

Bezoek onze showroom

Wilt u onze tegels bekijken of wilt u graag in gesprek met iemand uit ons team? Bezoek dan onze showroom. We bespreken de tegels waar u interesse in heeft en als u al zover bent, stellen we een plan op. Voor vragen heeft u ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen of ons te bellen via 030-687 3487.

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bezoek onze showroom

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?