De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Houtlook tegels 20x180 cm

Mooie keramische houtlook tegels van 20×180 cm
Houtlook tegels zijn een fantastisch alternatief voor een echte houten vloer, als u liever geen regelmatig onderhoud pleegt. De houtlook tegels 20×180 van de Vloerenman zijn onderhoudsvriendelijk, perfect met vloerverwarming en duurzaam. U geniet jarenlang van uw prachtige vloer.

Bekijk de tegels ook in het echt en krijg advies van ons team. Bezoek onze showroom in IJsselstein

Houtlook tegels 20x180 cm
Duurzaam
Onderhoudsvriendelijk
Perfect met vloerverwarming

Waarom zou u kiezen voor houtlook tegels van 20×180 cm?

Een houtlook vloer maakt uw woning helemaal af. De vloer creëert een warme uitstraling die u alleen krijgt met een houtlook. Het voordeel van houtlook tegels 20×180 is dat ze niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. Daarnaast zijn de keramische vloertegels, ook wel keramisch parket genoemd, van de Vloerenman onderhoudsvrij en kras- en stootbestendig. U bespaart hiermee het jaarlijkse onderhoud dat bij een echte houten vloer hoort. Met afmeting 20×180 cm imiteert u echte houten planken.

Hoeveel betaalt u voor uw nieuwe droomvloer?

Uw droomvloer is natuurlijk alles waard. Gelukkig hoeft u zich bij de Vloerenman geen zorgen te maken over hoge prijzen. We kopen de tegels direct in bij de fabrikanten in Italië en Spanje en slaan hiermee een tussenpartij over.

Heeft u tegels gevonden waar u geïnteresseerd in bent? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in IJsselstein. We stellen graag een offerte op maat voor u op.

Hoeveel betaalt u voor uw nieuwe droomvloer?

Perfect met vloerverwarming

Alle tegels die we verkopen zijn perfect te combineren met vloerverwarming. We vinden het belangrijk om tegels met deze specificatie aan te bieden, zodat u zelf alleen nog de keuze hoeft te maken of u vloerverwarming wilt of niet. Heeft u nog geen vloerverwarming, maar wilt u dat wel? Bekijk dan eens onze installatieservice voor vloerverwarming.

Kies zelf wat past bij uw woning

Schaf bij de Vloerenman uw nieuwe houtlook tegels aan. We verkopen ze in verschillende afmetingen. Zo bepaalt u volledig zelf wat in uw woning past.

Het bestelproces van een houtlook tegel 20×180

Heeft u een houtlook tegel van 20×180 cm gevonden die u graag wilt bestellen? Volg dan onderstaande stappen.

  • Bezoek onze showroom om de vloertegels te bekijken en uit te kiezen.
  • Weet u welke tegels u wilt? Dan stellen we een offerte op maat op.
  • Zodra u akkoord gaat, bestellen we de tegels bij de fabrikanten.
  • Op de ingeplande datum komen we bij u langs om de tegels te leggen. Wilt u ook vloerverwarming? Die kunnen we ook gelijk voor u installeren.
  • Ligt de vloer? Dan sponzen we hem nog goed af en dan is hij klaar voor gebruik.

Neem een kijkje in onze showroom

We nodigen u graag uit om onze showroom in IJsselstein te bezoeken. Hier bekijkt u op uw gemak al onze tegels en als u vragen heeft, schiet ons team u te hulp. Heeft u alleen een paar vragen over ons aanbod of over onze service? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact op via 030-687 3487.

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bezoek onze showroom

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?