4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Houtlook tegels 20×120 cm

Prachtige houtlook tegels 20×120 van keramiek
Houtlook tegels van 20×120 cm maken uw woning helemaal af. Dankzij de afmetingen en de unieke afwerking zijn ze niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

Deze keramische tegels, ook wel keramisch parket genoemd, van de Vloerenman zijn perfect voor vloerverwarming en zijn van hoge kwaliteit. Wilt u de tegels in het echt bekijken? Neem dan een kijkje in onze showroom. Hieronder vindt u ook ons assortiment samen met sfeerimpressies.

Houtlook tegels 20×120 cm
Perfect voor vloerverwarming
Duurzaam
Onderhoudsvrij

De voordelen van onze houtlook tegels 20×120

De vloertegels van de Vloerenman zijn van hoge kwaliteit en brengen daarom vele voordelen met zich mee. Zo zijn de houtlook tegels 20×120 stoot- en krasbestendig en onderhoudsvrij en u reinigt ze eenvoudig. De tegels zijn gemaakt van keramiek, waardoor u ook geen rekening hoeft te houden met jaarlijks onderhoud.

Prijs van onze houtlook tegels 20×120

De houtlook tegels met de afmeting 20×120 cm verkopen we tegen scherpe prijzen. Omdat niet elke vloer hetzelfde is, bieden we geen standaardprijzen aan op onze website. Bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op en we stellen een offerte voor u op.

De voordelen van onze houtlook tegels 20×120

Meerdere formaten mogelijk

Bij de Vloerenman verkopen we niet alleen houtlook tegels in de afmeting 20×120 cm, u vindt bij ons nog veel meer afmetingen houtlook tegels.

                                                                                          De service van de Vloerenman

We helpen u graag om de vloer van uw dromen uit te zoeken. Daarom bieden we u onze legservice aan.

  • Na een kijkje in onze showroom maakt u een keuze voor uw houtlook tegel 20×120.
  • We gaan vervolgens aan de slag met het opstellen van een offerte.
  • Gaat u akkoord? Dan bestellen we de tegels direct bij onze fabrikanten in Spanje of Italië.
  • We zorgen ervoor dat de tegels op tijd bij ons geleverd zijn, zodat u ervan verzekerd bent dat we op de afgesproken datum langskomen voor het leggen van de tegels.
  • Op de afgesproken datum legt ons team uw houtlook vloer aan. Heeft u ook gekozen voor vloerverwarming? Dan installeren we die voorafgaand aan het leggen.
  • Zodra de vloer ligt, sponzen we hem af en is hij klaar voor gebruik.

Showroom in IJsselstein

Wilt u onze tegels in het echt bewonderen? U bent van harte welkom om onze showroom in IJsselstein te bezoeken. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen via ons contactformulier of door te bellen naar 030-687 3487.

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bezoek onze showroom

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?