• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Betonlook tegels woonkamer

Een moderne woonkamer met betonlook tegels

De vloer bepaalt de sfeer in een woonkamer. Met een vloer van betonlook tegels creëert u een strakke, moderne uitstraling. De tegels passen goed bij ieder interieur en u hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud. De tegels zijn gemaakt van keramiek, een onderhoudsvrij en duurzaam materiaal. Verder zijn de tegels perfect in combinatie met vloerverwarming, omdat ze de warmte erg goed geleiden.

Bekijk ons aanbod met betonlook tegels voor in de woonkamer via de website of bezoek onze showroom om ze in het echt te bekijken.

 

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

  • Duurzaam
  • Stoere en robuuste uitstraling
  • Onderhoud en krasvrij

De perfecte tegel voor in de woonkamer

Een tegel van keramiek is de perfecte tegel voor in de woonkamer. De tegel is onderhoudsvrij, duurzaam, is kras- en stootbestendig en houdt uw voeten warm. De tegels met betonlook maken de woonkamer helemaal af. De uitstraling die een betonlook creëert, past bij elke stijl en elk interieur. Wilt u liever geen grijze tegels? Kies dan voor een betonlook tegel met een witte tint of een zandkleur.

De verschillen tussen tegels van keramiek of beton

Keramische betonlook tegels in uw woonkamer brengen diverse voordelen met zich mee ten opzichte van tegels van echt beton. Allereerst zijn de keramische tegels veel onderhoudsvriendelijker dan beton. Doordat de keramische tegels een hoge dichtheid hebben, blijft vuil erop liggen in plaats van dat het erin trekt. Daarnaast is keramiek kras- en stootvast en ontstaan er geen scheuren, wat bij echt beton wel mogelijk is.

De showroom van de Vloerenman

Omdat we u graag zo goed mogelijk willen helpen bij het realiseren van uw droomvloer, hebben we een showroom in IJsselstein. Hier bent u van harte welkom om al onze tegels in het echt te bekijken en al u vragen over de tegels te stellen. De tegels bestellen? Dat kan ook bij ons in de showroom. We bespreken de mogelijkheden voor de ruimte(s) en stellen een offerte op.

Grote betonlook tegels voor in de woonkamer

Geef uw woonkamer de illusie dat hij groter is dan hij daadwerkelijk is! Door grote betonlook tegels te leggen van bijvoorbeeld 100×100 cm zal de ruimte er groter uitzien. Daarnaast heeft de vloer hierdoor nauwelijks voegen.

De afmetingen van onze betonlook tegels

Bij de Vloerenman vindt u vloertegels in veel verschillende afmetingen. Een aantal hiervan zijn:

Prijs betonlook tegels

Omdat we u graag in een keer een de juiste prijs willen aanbieden, geven we op onze website geen prijzen weer. We werken door middel van offertes. De offerte is gebaseerd op de soort tegel, de wensen en de ruime. Wilt u ook nog graag vloerverwarming? Dan kan dat uiteraard ook!

Zoek uw droomvloer uit

Bent u geïnteresseerd in de keramische betonlook tegels voor in de woonkamer? Dan bezoekt u onze showroom. Hier bekijkt u alle tegels in het echt en heeft u de mogelijkheid om ze te bestellen.

Heeft u slechts een paar vragen? Neem dan contact met ons op via 030 687 3487 of ons contactformulier.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Bezoek onze showroom voor een impressie

In onze showroom krijgt u een goede indruk van ons keramisch parket 20×120 cm. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen en smaak geven we vrijblijvend een professioneel advies. Een afspraak maken behoort tot de mogelijkheden, maar dat is niet noodzakelijk. Tot snel in onze showroom!

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat