• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Betonlook tegels 100×100 cm

Keramische betonlook tegels van 100×100 cm

Stoer, industrieel en sfeervol. Dat is de uitstraling die uw woning krijgt als u betonlook tegels van 100×100 cm aanlegt voor uw vloer. En doordat de tegels zo groot zijn, creëert u ook nog de illusie dat de ruimte groter lijkt dan hij daadwerkelijk is.

De tegels van beton zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van keramiek, maar dat is niet te zien. De tegels lijken net van echt beton. Daarnaast zijn onze betonlook tegels perfect voor bij vloerwarming.

Wilt u de tegels in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in IJsselstein.

 

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

  • Duurzaam
  • Perfect voor vloerwarming
  • Hoge kwaliteit

Kies voor de keramische betonlook tegels van 100×100 cm

De betonlook tegels in de afmeting 100×100 cm in ons assortiment zijn gemaakt van keramiek. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo zijn de tegels onderhoudsvrij, kras- en stootbestendig en behouden ze goed hun kleur. Onze tegels zijn daarnaast perfect te combineren met vloerverwarming. U heeft bij de Vloerenman de mogelijkheid om de vloerverwarming door ons te laten installeren.

Soorten betonlook tegels

Bij de Vloerenman verkopen we verschillende afmetingen en tinten betonlook tegels. Hieronder ziet u twee voorbeelden van onze betonlook tegels in de afmeting 100×100 cm.

Lichte look

Hiernaast ziet u de Cercom Gravity Light. De tegels hebben een mooie lichte betonlook en geven de ruimte een strak uiterlijk.

Donkere look

Op de foto hiernaast ziet u de Cercom Gravity Dark. De tegels hebben een donkere en grove betonlook. Zoals goed op de foto te zien is, hebben de tegels niet een effen kleur, maar een levendige print.

Bestel uw nieuwe tegels bij de Vloerenman

Bij de Vloerenman mag u topservice verwachten. Tijdens een bezoek aan onze showroom helpen we u graag bij het vinden van uw droomvloer. Zodra u een keuze heeft gemaakt, bespreken we alle mogelijkheden en bestellen we de tegels. Op de afgesproken datum komen we bij u langs om de tegels te leggen. Wilt u ook vloerverwarming in uw woning? Die kunnen we tijdens ons bezoek installeren. Als we klaar zijn met het leggen van de tegels, sponzen we de vloer netjes af zodat de vloer direct gebruikt kan worden.

Bekijk ook eens onze andere afmetingen

Wilt u liever betonlook tegels aanschaffen in een ander formaat dan 100×100 cm? Bekijk dan ook eens de rest van ons aanbod. We verkopen onder andere:

Prijs van onze betonlook tegels van 100×100 cm

We bieden geen standaardprijs voor onze tegels, omdat aan elke vloer een ander prijskaartje hangt. De prijs is afhankelijk van de grootte van de ruimte, de service, et cetera. Bezoek onze showroom in IJsselstein en bespreek de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te bellen via 030-687 3487 of om ons contactformulier in te vullen.

Showroom

Wilt u onze betonlook tegels 100×100 cm in het echt bewonderen? Bezoek dan onze showroom. Hier bent u ook van harte welkom voor advies.

Voor simpele vragen kunt u ook contact opnemen via 030-687 3487 of ons contactformulier.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. We voorzien u geheel vrijblijvend van professioneel advies. Neem uw tekening mee, zodat we de oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rondlopen en u laten verbazen door het assortiment betonlook tegels dat we u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn, maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat