De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Kies de perfecte houtlook vloer voor in uw interieur

Bent u op zoek naar een mooie houtlook vloer die lang meegaat en onderhoudsvriendelijk is? Kies dan bij de Vloerenman voor een vloer van keramische tegels. Deze tegels hebben een verbluffende houtimitatie en zijn niet van echt hout te onderscheiden. Ook zijn ze in iedere ruimte in huis te leggen, zoals de badkamer, de keuken, de woonkamer, de slaapkamer en de gang.

Hieronder vertellen we u eerst wat de voordelen van keramische tegels zijn. Als laatst kunt u het 7-delige stappenplan volgen om altijd de juiste tegels te kiezen voor in uw woning. Na het lezen van dit blog weet u precies hoe u de perfecte houtlook vloer voor in uw interieur kunt kiezen. Scrol dus snel verder!

Voordelen keramische houtlook tegels

Keramische houtlook tegels hebben geen van de nadelen van echt hout, maar wel de warme uitstraling en alle voordelen van keramiek:

  • Waterbestendig
  • Beschimmelt niet
  • Werkt niet/trekt niet krom
  • Krasbestendig en slijtvast
  • Goed te combineren met vloerverwarming
  • Neemt geen vuil op
  • Onderhoudsvrij
  • Gaat levenslang mee
  • Verkleurt niet

Stappenplan om een uniek houtlook interieur te creëren

Stap 1: inspiratie opdoen op onze Pinterest-pagina

Heeft u zich nog niet georiënteerd op het gebied van keramische houtlook tegels en weet u niet wat de mogelijkheden zijn? Dan is het handig om eerst inspiratie op te doen op onze Pinterest-pagina. Blader door de verschillende categorieën en pin de producten die u mooi vindt.

Stap 2: alle verschillende soorten vergelijken

Nu is het tijd om uw favoriete afbeeldingen te filteren en de verschillende vloeren met elkaar te vergelijken. Als u hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in IJsselstein.

Stap 3: vloeren bezichtigen en om advies vragen in de showroom

In de showroom bezichtigt u alle vloeren die we op voorraad hebben. Ook beantwoordt onze vloerenexpert al uw vragen en voorziet hij u van persoonlijk advies. Zo vindt u bij de Vloerenman altijd de perfecte houtlook vloer voor in uw interieur.

Stap 4: de perfecte houtlook tegels voor in uw interieur kopen

Heeft u de ideale keramische tegel gevonden? We stellen een offerte voor u op en bestellen na uw akkoord het berekende aantal vierkante meters.

Stap 5: de vloer laten leggen door de professionals van de Vloerenman

U kunt bij ons niet alleen de beste keramische houtlook tegels kopen, maar ze ook laten leggen. We hebben namelijk een professionele legservice. Wilt u gebruikmaken van deze dienst? Geef dit dan aan.

Stap 6: de vloer een dag na het leggen dweilen

Nadat we de vloer gelegd hebben, sponzen we hem voor u af. U hoeft nu alleen nog maar 24 uur te wachten en er daarna met een dweil overheen te gaan om achtergebleven vuil weg te halen.

Stap 7: genieten van uw nieuwe houtlook vloer

Na de eerste dweilbeurt zijn de keramische tegels klaar om belopen te worden. Geniet van uw nieuwe houtlook vloer.

Hulp nodig? Neem contact op

Heeft u nog vragen of kunnen we u voorzien van advies? Neem dan contact met ons op via 030 687 3487 of [email protected]. U kunt ook langskomen in de showroom om de verschillende soorten keramische houtlook tegels te bezichtigen.

 

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?