• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Keramisch parket badkamer

Keramisch parket voor een natuurlijk en warm effect

Kies voor keramisch parket in de badkamer als u fan bent van een natuurlijke en warme uitstraling. Het keramische parket van de Vloerenman is de ideale vloerbedekking, want het is te combineren met vloerverwarming en het is van hoge kwaliteit. U geniet jarenlang van deze mooie tegels op uw vloer, maar ook op uw wand!

Bekijk ons aanbod hieronder of bezoek onze showroom om de tegels in het echt te bekijken.

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

  • Warme en natuurlijke look
  • Onderhoudsvrij
  • Geschikt voor vloerverwarming

De vloer- en wandbedekking voor uw badkamer

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Keramisch parket badkamer

Simpel of juist extreem luxe met keramisch parket

Met keramisch parket in de badkamer kunt u alle kanten op. Wilt u een volledige thuisspa creëren of gewoon uw badkamer renoveren? Het keramische parket van de Vloerenman past overal goed bij. De keramische tegels met houtlook hebben dan ook vele voordelen. Ze zijn onderhoudsvrij, kras- en stootbestendig en perfect in combinatie met vloerverwarming.

Keramisch parket badkamer

De voordelen van keramiek tegenover echt hout in de badkamer

De vloeren en muren van een badkamer krijgen veel te verdragen. Het is er dagelijks vochtig of nat en het kan er erg warm worden. Met echt hout bestaat de kans dat uw vloer wordt aangetast en er niet meer mooi uit ziet. Uiteraard bestaan er houtsoorten die bestand zijn tegen water, maar deze moeten dan weer goed behandeld worden, zodat het hout niet verkleurt. En nog altijd is er dan het nadeel van het jaarlijkse onderhoud. Met keramisch parket in de badkamer hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken.

Showroom van de Vloerenman

Bent u geïnteresseerd in keramisch parket voor in uw badkamer, maar wilt u onze vloertegels eerst nog even het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom in IJsselstein. We heten u graag welkom en geven u advies voor uw badkamer.

Keramisch parket badkamer

Gebruik ons keramisch parket voor de vloer én de wand

Het keramische parket van de Vloerenman is geschikt voor de vloer en de wand. Op deze manier creëert u in uw badkamer één geheel. Dit geeft uw badkamer een moderne uitstraling.

Keramisch parket voor in de badkamer in verschillende afmetingen

Bij de Vloerenman verkopen we keramische parket in verschillende afmetingen. U bepaalt zelf wat u mooi vindt. Een aantal van onze populaire afmetingen zijn:

Prijs van ons keramische parket

Bij de Vloerenman onderscheiden we ons in onder andere de prijs. De tegels die we leveren bieden we namelijk aan tegen een ontzettend scherpe prijs. Het keramische parket komt rechtstreeks van de fabrikanten in Italië en Spanje. Als u graag inzicht wilt in onze tarieven, bezoekt u onze showroom of neemt u contact met ons op.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over uw nieuwe droomvloer? We helpen u graag verder. We vinden het bij de Vloerenman belangrijk dat u echt tevreden bent met uw keuze. We nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken.

Heeft u slechts een paar vragen, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen via 030 687 3487 of via ons contactformulier.

Keramisch parket badkamer

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat