• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Betonlook tegels 80x80 cm

Onderhoudsvrije betonlook tegels 80×80 cm

Geniet jarenlang van uw prachtige vloer met keramische betonlook tegels in de afmeting 80×80 cm. De tegels zijn onderhoudsvrij en ideaal om te combineren met vloerverwarming.
Heeft u nog geen vloerverwarming, maar wilt u dat wel? Bij de Vloerenman helpen we u hierbij.
Geïnteresseerd in onze betonlook tegels en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of wilt u de tegels in het echt bewonderen? Bezoek dan gerust onze showroom in IJsselstein.

 

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

  • Duurzaam
  • Perfect voor vloerverwarming
  • Onderhoudsvrij

Betonlooktegels 80×80 cm: de tegels voor uw droomvloer

Geef een ruimte net een beetje dat extra luxe door mooie betonlook tegels te laten leggen. Door de grootte van de tegels laat u een ruimte groter lijken en heeft u minder voegen in uw vloer. De betonlook geeft de ruimte een moderne en strakke look. Een uitstraling die momenteel erg populair is.

Voor ieder een tegel

Robuust

Vindt u een robuuste stijl mooi? Kies dan voor een van onze tegels uit de Dust serie van Provenza. Op de foto hiernaast ziet u hoe de Provenza Dust Mud tegels zijn gebruikt in een slaapkamer.

Modern landelijk

Houdt u wat meer van de landelijke stijl, maar toch ook modern? Dan zijn onze Cercom Reverse Army betonlook tegels ideaal voor uw woning.

Ons assortiment met betonlook tegels van 80×80 cm

Bij de Vloerenman vindt u naast ons aanbod met betonlook tegels 80×80 cm andere afmetingen, zoals 60×60 cm en 120×120. Op zoek naar een andere look?

Betonlook tegels in verschillende afmetingen

Naast onze betonlook tegels van 80×80 cm hebben we betonlook tegels in andere afmetingen. U bepaalt hierdoor helemaal zelf hoe uw woning eruit komt te zien.

De prijs van betonlook tegels 80×80 cm

De prijzen verschillen per vloer die we leggen. Kom gerust langs in onze showroom om een offerte op maat aan te vragen. We bespreken hier al uw wensen en de mogelijkheden. U kunt ook ons contactformulier invullen.

De showroom van de Vloerenman

In onze showroom geven we advies op maat en helpen we u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer. U bekijkt rustig al onze tegels en als u er een uitgezocht heeft, bespreken we de mogelijkheden.

Voor vragen neemt u contact met ons op via 030-687 3487 of ons contactformulier.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. We voorzien u geheel vrijblijvend van professioneel advies. Neem uw tekening mee, zodat we de oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rondlopen en u laten verbazen door het assortiment betonlook tegels dat we u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn, maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat