• Klanten geven ons een 8,8!
  • Persoonlijke benadering! Elke vloer is immers uniek
  • Vakkundig legwerk in eigen beheer!
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Betonlook tegels 75x75 cm

Prachtige betonlook tegels van 75×75 cm

Met onze keramische betonlook tegels van 75×75 cm creëert u uw nieuwe droomvloer. De tegels zijn van hoge kwaliteit en u profiteert van vele voordelen. Zo zijn de tegels krasvrij en gaan ze goed samen met vloerverwarming.

Wilt u de tegels in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze showroom in IJsselstein. Hier bespreken we ook gelijk de mogelijkheden voor uw nieuwe vloer.

 

Persoonlijk benadering!
Elke vloer is immers uniek.

Vakkundig legwerk in
eigen beheer!

Scherpe prijs-kwaliteit
verhouding!

Bel me terug

  • Duurzaam
  • Perfect voor vloerverwarming
  • Onderhoudsvrij

Waarom kiezen voor de betonlook tegels 75×75 cm?

Als u onze betonlook tegels van keramiek koopt, heeft u niet alleen een mooie vloer, u profiteert ook van diverse voordelen. De tegels zijn namelijk onderhoudsvrij, duurzaam en van hoge kwaliteit. Maar de voordelen zijn er niet alleen op het gebied van de specificaties. Bij de Vloerenman zorgen we voor uw hele vloer. Zo heeft u de mogelijkheid om vloerverwarming door ons te laten plaatsen en zorgen we ervoor dat de vloer netjes afgewerkt wordt, zodat hij klaar is voor gebruik.

Betonlook tegels 75×75 cm in uw woning

In de keuken

Voor veel mensen is de keuken het hart van het huis en daarom moet het er natuurlijk mooi en strak uitzien. Met onze Caesar One Cement vloertegels maakt u de ruimte echt af.

In de badkamer

De badkamer moet er netjes uitzien en om dat te bereiken is de vloer een belangrijk element. Leg onze Sant Agostino Memories Dark tegels op uw vloer en creëer een mooie, neutrale uitstraling. Een neutrale vloer is ideaal om te combineren met tegels met leuke printjes.

Betonlook tegels in diverse afmetingen

Is de afmeting 75×75 cm toch niet waar u naar op zoek bent? Of wilt u nog even verder kijken? Bekijk dan gerust onze andere soorten vloertegels. Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken, waar u al ons assortiment bij elkaar vindt.

De prijs van uw droomvloer

Omdat elke vloer anders is, zijn er voor onze vloeren geen standaardprijzen. Als u inzicht wilt in wat uw vloer met betonlook tegels 75×75 cm gaat kosten, neemt u contact met ons op. Aan de hand van uw wensen stellen we dan een offerte op maat op. Het is ook mogelijk om dit te bespreken tijdens uw bezoek aan onze showroom.

Op zoek naar andere afmetingen?

Wilt u toch liever een andere afmeting dan een betonlook tegel van 75×75 cm? Bekijk dan ook eens onze andere afmetingen, zoals:

Showroom in IJsselstein

Heeft u nog geen keuze kunnen maken uit ons assortiment met betonlook tegels van 75×75 cm? Bezoek dan onze showroom en bewonder ons volledige assortiment.

Voor vragen neemt u contact op via 030-687 3487 of ons contactformulier.

Zoek uw ideale tegel

Alle merken
  • Toon meer...
Alle afmetingen
  • Toon meer...
Alle kleurtinten
Donker Licht

Showroom openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

De Vloerenman

IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

Telefoon: 030-6873487
E-mail: info@vloerenman.nl

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. We voorzien u geheel vrijblijvend van professioneel advies. Neem uw tekening mee, zodat we de oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rondlopen en u laten verbazen door het assortiment betonlook tegels dat we u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn, maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

Bezoek onze showroom

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek eens onze showroom. Wij voorzien u geheel vrijblijvend met professioneel advies. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen. In de tussentijd kunt u rustig rond lopen en u laten verbazen door het assortiment vloertegels dat wij u kunnen bieden. Een afspraak maken is fijn maar niet noodzakelijk. U bent van harte welkom!

WhatsApp chat