Vloertegels

Vloertegels in alle soorten, maten en kleuren vindt u bij de Vloerenman. Natuurstenen vloertegels als marmer, leisteen of graniet. Maar ook verrassende mozaïek tegels en sfeervolle houtlook tegels. Vrijwel alle A-klasse merken vloertegels die op de markt zijn hebben wij in het assortiment.

Hieronder een greep uit de verbazingwekkend uitgebreide collectie:

Vele soorten en maten

Vloertegels zijn verkrijgbaar in de meest bijzondere soorten en maten. Daardoor kunnen ook vloeren gelegd worden met meerdere formaten tegels. Dit wordt ook wel een Romaansverband vloer genoemd. Op deze speelse indeling van de tegelvloer zijn meer dan 100 varianten mogelijk. Wij adviseren u er graag over.

Keramisch vloertegels of plavuizen?

Vaak wordt gevraagd wat nu de juiste benaming is: ‘zijn het nu plavuizen vloertegels of keramische vloertegels?’ Het is beide correct. Plavuizen vloertegels is een ouderwetse term, keramische tegels is wat moderner. Vandaar ook dat die laatste meer gebruikt wordt.

Kwaliteit

De kwaliteit is in de afgelopen jaren sterk verbeterd. De meest duurzame vloer is een tegelvloer. Wist u trouwens dat vloertegels steeds vaker worden toegepast als wandtegels en daarom ook als badkamertegels? En dat u met mozaiek bijzondere accenten kunt leggen?

Duurzaamheid

Vloertegels zijn makkelijk in gebruik. Dit komt doordat tijdens het bakproces de poriën van de vloertegel dichtbranden. Hierdoor worden de vloertegels ondoordringbaar voor vuil. Een dweiltje over de tegels is vaak voldoende. Tegelvloeren zijn de meest duurzame vloeren die er te koop zijn. Daarnaast zijn vloertegels kras- en stootbestendig en werkt het ideaal in samenwerking met vloerverwarming.

Kom is langs!

U bent van harte welkom in onze showroom in IJsselstein. Daar staan ruim 300 m2 vloertegels in alle denkbare soorten en maten tot uw beschikking. Laat u vrijblijvend nader informeren over de toepassingsmogelijkheden van bijvoorbeeld mozaïek tegels, houtlook tegels of natuursteen tegels. Onder het genot van een kop koffie voorzien we u van een passend advies of een vrijblijvende aanbieding.