De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Vloertegels in Amersfoort

Wilt u vloertegels kopen in Amersfoort? Bij De Vloerenman bent u aan het juiste adres. Wij bieden een ruim aanbod vloertegels aan van de beste kwaliteit. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het kopen van vloertegels, maar wij kunnen ook nog eens uw vloer leggen. Kortom: wilt u dus vloertegels kopen in Amersfoort? Dan is De Vloerenman uw geschikte partner.

Welke vloertegels?

Waar u ook naar op zoek bent: bij De Vloerenman vindt u een ruim aanbod vloertegels. Zo verkopen we houtlook tegels, betonlook tegels, natuursteen look tegels, Italiaanse tegels, visgraattegels en PVC vloeren. Alle tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, patronen en formaten. Bekijk dus het ruime aanbod online en ontdek welke tegel het best past bij uw smaak? We komen graag bij u langs om de tegels te leggen. Bent u geïnteresseerd in het hebben van vloerverwarming in uw huis? Daarnaast is het mogelijk dat onze specialisten vloerverwarming installeren.

Langskomen in onze showroom

Via onze website kunt u ons ruime aanbod vloertegels zien die u in Amersfoort kunt bestellen. Toch vinden mensen het fijner om eerst de tegels met eigen ogen te bekijken. Indien dit het geval is dan raden we u aan om een bezoekje te brengen aan onze showroom in IJsselstein. Hier ziet u de laatste tegeltrends. Neem uw tekening mee zodat wij uw oppervlakte voor u na kunnen rekenen.

Meer weten over vloertegels kopen in Amersfoort?

Heeft u nog vragen over het kopen van vloertegels in Amersfoort? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel via de telefoon als de mail. We staan u graag te woord en helpen u verder zodat u een juiste aankoop verricht. Benieuwd met welke kosten u rekening moet houden? Wij maken graag voor u een offerte aan op maat.

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?