De Vloerenman
4,7 / 5
(75 waarderingen)
De Vloerenman logo

Zijn keramische houtlook tegels mooi in de slaapkamer?

Ja, keramische houtlook tegels komen helemaal tot hun recht in de slaapkamer, dus ook bij u in huis. Dit kunnen we met vertrouwen zeggen, omdat er enorm veel soorten tegels verkrijgbaar zijn. Bij de Vloerenman heeft u zo veel keuze dat er altijd een tegel met de perfecte houten uitstraling in het aanbod zit.

Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen van keramische houtlook tegels voor in de slaapkamer benoemd. Scrol snel verder en laat u inspireren!

Voordelen van keramische houtlook tegels in uw slaapkamer

Meerdere legpatronen mogelijk

Het fijne aan keramische houtlook tegels is dat u ze op allerlei manieren in uw slaapkamer kunt leggen. De populairste legpatronen zijn:

  • Horizontaal (recht)
  • Verticaal (recht)
  • Hongaarse punt
  • Visgraat

Een horizontale legwijze maakt uw slaapkamer optisch breder en een verticale legwijze zorgt ervoor dat uw slaapkamper langer lijkt, maar ook smaller.

Ontzettend hygiënisch, ook met kinderen en huisdieren

Heeft u jonge kinderen en huisdieren? Ze komen dan waarschijnlijk vaak uw slaapkamer in en nemen al hun vuil mee. Keramische vloertegels hebben gelukkig een keiharde, beschermende toplaag die vuil geen kans geeft om in de tegels te trekken. Ze zijn daarom ook makkelijk schoon te maken en heel hygiënisch.

In extreem veel kleuren en motieven verkrijgbaar

Dankzij de vele kleuren van keramische houtlook tegels is er altijd wel een vloer verkrijgbaar die naadloos inspeelt op de interieurtrends van dit moment.
Bij de Vloerenman hebben we een enorm assortiment houtlook tegels met allerlei motieven.

Bekijk ons aanbod houtlook tegels

Ideaal in combinatie met vloerverwarming

’s Ochtends wakker worden met een heerlijk verwarmde vloer? Laat dan door de professionals van de Vloerenman ook direct vloerverwarming aanleggen. Een keramische vloer heeft namelijk een goede warmtegeleiding en houdt de warmte lang vast.

 

Laat u online inspireren of kom langs in onze showroom

Heeft u zich nog niet georiënteerd en bent u niet zeker welke soort keramische houtlook tegel geschikt is voor in uw slaapkamer? Laat u dan online inspireren op onze Pinterest-pagina. Blader door de verschillende categorieën en pin uw favoriete afbeeldingen en producten. Natuurlijk kunt u ook altijd langskomen in onze showroom.

Bezoek onze showroom

Over de Vloerenman

De Vloerenman verzorgt al sinds 1999 complete tegelvloeren. We verkopen de vloertegels, leggen ze in uw woning en wanneer gewenst installeren we zelfs uw nieuwe vloerverwarming. We verzorgen uw hele vloer, zodat u zich kunt focussen op andere zaken.

We verkopen niet alleen tegels, we verkopen complete vloeren.

Showroom openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 17:00
Zondag
Gesloten

Adres- en contactgegevens

De Vloerenman
IJsselstraat 10-12
3401 DK IJsselstein

030 687 34 87[email protected]

Sitemap Privacy- en cookieverklaring Algemene voorwaarden

Start chat
Heeft u een vraag?
Hallo, hoe kunnen wij u van dienst zijn?